Întâlnire secretă între șeful Poliției Române și interlopi. Filmări compromițătoare

După moartea interlopului Emi Pian, informații șocante ies la iveală. Sâmbătă noaptea, cu doar câteva ore înaintea înmormântării lui Emi Pian, ar fi avut loc o întâlnire în condiții neobișnuite între membrii ai clanului Duduienilor și o tripletă de la vârful forțelor de ordine, alcătuită din Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române, Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei, și un ofițer superior de la o secție din sectorul 5, zonă unde locuiesc capii clanului Duduianu.

Author: Catalina Popa joi 13 august 2020 , 09:26

Întâlnire secretă între șeful Poliției Române și interlopi
Întâlnire secretă între șeful Poliției Române și interlopi
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Anumite surse afirmă că descinderile care au avut loc miercuri dimineață la mai multe proprietăți ale clanului Duduianu, aveau ca scop găsirea unor dovezi ale întâlnirii dintre membrii clanului și Liviu Vasilescu, șeful Poliției Române, Bogdan Berechet, șeful Poliției Capitalei, și un ofițer superior de la o secție din sectorul 5.

Citeste si: O mare personalitate din media s-a stins din viață la impresionanta vârstă de 97 de ani

”Întrevederea s-a produs noaptea, într-o biserică din sectorul 5, deschisă special pentru această discuție. Problema e că Duduienii au înregistrat audio, pe blat, tot dialogul și-i au acum la mână pe Vasilescu, Berechet și pe celălalt polițist, care-i rugau să nu vină multă lume, să nu se producă haos și alte probleme”, a declarat sursa.

Clanul Duduianu nu recunoaște nimic

„Este o aberație! Nu a existat nicio întâlnire între membrii familiei mele și reprezentanți ai conducerii Poliției Române. Nu știu de unde a ieșit această informație. Noi eram ocupați cu priveghiul”, a spus Valentin, unul dintre membrii clanului Duduianu.

Citeste si: „A vrut să o mute și n-a mai apucat”. Iubitul mamei fetei găsită fără viață, într-un apartament din București, și-ar fi recunoscut fapta. Femeia susține că știa că acesta este vinovat- kanald.ro

Citeste si: „Iubirea mea” Pepe și Raluca Pastramă, din nou împreună pentru fetița lor!- wowbiz.ro

Întâlnire secretă între șeful Poliției Române și interlopi
Întâlnire secretă între șeful Poliției Române și interlopi

Citeste si: Schimbare radicală pentru șoferi. Află ultimele noutăți

”Dacă iese public tot ce-au vorbit acolo și cum au vorbit, e jale! Îi compromit total. Adică au ajuns cei mai importanți oameni din Poliție să se roage personal de interlopi să respecte legea? Iar acum sunt disperați să găsească înregistrarea respectivă la Duduieni. N-au însă cum s-o mai facă, după atâtea zile. Oricum, știu că o copie se află deja în posesia unui avocat al clanului”, susține sursa citată.

La descinderile care au avut loc miercuri dimineață, s-au confiscat zeci de telefoane și stickuri, inclusiv în încercarea de a descoperi probele întrevederii din biserică, compromițătoare pentru cuplul de polițiști Liviu Vasilescu și Bogdan Berechet.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si