Interpreta Carmen Șerban acuză o conspirație la alegeri: ”Prefer comunismul în locul dictaturii! Cineva mi-a spus că votarea a fost organizată de ochii lumii!” EXCLUSIV

Cunoscuta solistă Carmen Șerban, care a declarat că a votat cu Gabriela Firea, consideră că alegerile de duminică au fost organizate doar de ochii lumii.

Petru Luca, luni 28 septembrie 2020 , 18:27

Carmen Șerban
Carmen Șerban acuză o conspirație la alegerile de duminică
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cunoscuta solistă Carmen Șerban, care a declarat că a votat cu Gabriela Firea, consideră că alegerile de duminică au fost organizate doar de ochii lumii. Cântăreața a fost foarte activă pe conturile de socializare înaintea alegerilor locale, postând mesaje prin care chema lumea la vot. 

”Am votat! Ieșiți la vot! Vorbitul pe Facebook nu ajută la nimic dacă nu luăm atitudine! Să facem ceea ce este necesar pentru noi, pentru copiii și pentru nepoții noștri, pentru părinții și pentru bunicii noștri ... pentru România! Dă-i votul tău, aceluia în care și pe care-l crezi! Sănătate tututor indiferent de orientarea politică! Pentru curioși, le voi răspunde că nu am votat un partid, ci am votat omul gospodar, Gabriela Firea!”, a scris Șerban duminică la prânz, după ce votase. 

Carmen Șerban
Carmen Șerban a recunoscut că a votat cu Gabriela Firea

Carmen Șerban e profund dezamăgită de rezultatul votului: ”Se alege praful, încet-încet...de tot!”

Seara, după exit-poll, Carmen Șerban a schimbat profilul discursului, acuzând o conspirație majoră, care ar fi dirijat rezultatul alegerilor locale într-o direcție anume. ”Din păcate, cel mai străin de țara lui este românul! Prefer Comunismul în locul Dictaturii! Aflasem înainte de alegeri și am refuzat să cred, când cineva mi-a spus că votarea a fost organizată de ochii lumii, cu cărțile făcute înainte de alegeri! Să fim sănătoși și să găsim puterea din noi pentru ca să putem duce ceea ce urmează! Felicitări celor aleși și să sperăm că nu au plecat “la cumpărături” cu burta goală! Aveți grijă de voi!”, a scris supărată Carmen Șerban. 

Citeste si: Gabriela Firea își recunoaște înfrângerea, LIVE pe Facebook. "Dumnezeu m-a înzestrat cu puterea de a trece peste momentele grele"

În completare, solista de muzică de petrecere a mai notat câteva rânduri acide, din care rezultă dezamăgirea vedetei pentru rezultatele înregistrate la urne de favoriții ei. ”Trăim timpuri urâte! Din păcate! ”Turma” nu simte dragoste pentru pământul pe care calcă și nici iubire și respect pentru semenii săi! Se alege praful, încet-încet ... de tot”, a punctat Carmen Șerban (49 de ani). 

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si