Ionuţ Jaguarul, interviu din Republica Dominicana: ”Monica Roşu se menajează! În locul ei plecam de la Exatlon”! Ce spune antrenorul Războinicilor despre accidentările ”ciudate” din acest sezon VIDEO EXCLUSIV

Ionuţ Sugacevschi vorbeşte despre experienţa trăită la Exatlon 2, în calitate de antrenor al Războinicilor.

Webeditor: G. S. Author: Radu Constantin miercuri 21 noiembrie 2018 , 08:35

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Ionuţ Sugacevschi a acordat un interviu în care vorbeşte despre revenirea în Republica Dominicană în calitate de antrenor al Războinicilor de la Exatlon. Jaguarul recunoaşte că a fost afectat de plecarea lui Ciprian Silaşi, o acuză pe Monica Roşu că ”se menajează” şi îl laudă pe Cristi Pulhac, pe care-l consideră cel mai bun concurent de la Faimoşi.

Ionuţ, cum vezi revenirea în Republica Dominicană?
Sincer, ca şi cum nici n-aş fi plecat. A trecut foarte repede timpul petrecut acasă şi mă bucur că mă aflu din nou aici.

Ai fi tentat să intri din nou pe traseu? Cine ar fi cu adevărat un adversar pentru tine?
M-ar tenta foarte mult să intru pe traseu. Nu m-am gândit la un adversar, nu mi-e frică de absolut nimeni din această competiţie.

De ce ai plâns când a plecat Ciprian Silaşi? Te ataşasesi de el ca persoană sau era important pentru echipă?
M-am ataşat de el pentru că întreţinea atmosfera în această echipă.

Era şi foarte bun, era unul dintre oamenii care aduceau puncte. Era bun la final. Chiar dacă n-a făcut nici un sport. Încă de la venirea mea, l-am simţit foarte motivat şi chiar trăgea foarte mult pe traseu. Mă bucura foarte mult când vedeam la el că trăgea pe traseu.

Cui îi dedici acum victoriile?
Vă daţi seama că nu mai am cui să le dedic (Ionuţ s-a despărţit de iubita lui, Nela, după ce s-a întors de la Exatlon 1, n.r.)! Le dedic fanilor războinicilor. Lor le dedic toate victoriile aduse de echipă.

Roxana Vancea a plecat din cauza lui Giani!

Cum vezi accidentările şi abandonurile nejustificate din acest sezon?
Sunt abandonuri foarte ciudate, din punctul meu de vedere. Sa-l excludem pe cel al Roxanei Vancea, despre care ştiu că a plecat din cauza lui Giani Kiriţă, altfel ar fi rămas în competiţie. Celelalte mi se par foarte ciudate. Cât despre accidentări... Din punctul meu de vedere, dacă eşti la Exatlon trebuie să demonstrezi de ce eşti în stare! Nu veni aici să te dai rănit, să te menajezi şi să mai rămâi o săptămână. Dacă nu mai poţi, ridică două degete şi pleci din competiţie cu capul sus decât să stai pe margine şi să vadă cei de acasă ceea ce nu vor să vadă! E păcat! Mai bine pleci din competiţie şi îi laşi pe ceilalţi din echipă să joace. Şi noi avem accidentări în echipă şi jucăm aşa, accidentaţi. Dar jucăm şi profităm de fiecare zi petrecută aici, la Exatlon!

Poţi să-mi dai nume, la cine te referi mai exact?

Mă refer la Monica! Eu la Monica nu văd nici o accidentare aşa gravă. Se menajează, iar lucrul ăsta se vede de acasă, cu ochiul liber. Dacă aş fi în locul ei, aş ridica două degete şi aş pleca din această competiţie.

Eu pot să zic despre Cristi Geamăn, care dacă voia să mai rămână în competiţie, putea... pentru că a demonstrat. S-a văzut cu ochiul liber că putea câştiga jocul de eliminare. Putea atunci să arate că este mult mai bun decât alţii din competiţie. Să ţinem cont şi de vârsta lui şi de problema pe care o are, dar chiar şi aşa era foarte precis la final. Era foarte bun. 

Iulian şi Ana de la Mexic se potrivesc foarte bine

Ai vorbit despre abandonuri ciudate. Dar Cristi Boboc, de exemplu, a avut o accidentare serioasă, a fost la spital, a stat internat! La fel şi Ana Georgescu – e în România şi s-a dus la spital să se opereze...
Ana Georgescu... Eu ţin minte că am fost la o petrecere! Ea are o problemă la genunchi, nu? Când te duci la o petrecere şi dansezi, îţi ridici picioarele pe sus, înseamnă că problema de la genunchi nu era atât de gravă. Cel puţin aşa pare din exterior. Când ai o problemă la genunchi, nu poţi să faci mişcările pe care le-a făcut ea, să dansezi în halul ăla cum a dansat ea la petrecere.

Nu doar la Faimoşi au fost abandonuri. Şi la Războinici au fost, Simia de exemplu! Ştiu că nu erai atunci...
Nu eram, dar am discutat acest subiect la Fan Arena. Mi s-a părut ciudată plecarea Simiei. Ea era o concurentă foarte bună şi din punctul meu de vedere nu trebuia să plece, ar fi ajuns departe în această competiţie.

Diana Senteş?
Nu ştiu ce să zic despre Diana Senteş! Eu am văzut o fată mai alintată, aşa, în genul Rafaelei de la primul sezon. Nu prea îşi avea locul aici. Eu discut din punct de vedere sportiv, nu avea nici o şansă li probabil era scoasă la prima eliminare.

Ce părere ai despre idila lui Iulian cu Ana de la Mexic.
Din punctul meu de vedere se potrivesc foarte bine.

Care este concurentul de la echipa adversă pe care-l apreciezi cel mai mult?
Cristian Pulhac. E cel mai bun din echipa Faimoşilor! Pe traseu se mişcă foarte bine, şi-a intrat în ritm, e numărul 1 la echipa Faimoşilor. Îl văd foarte departe în competiţie. Îmi place că se calmează, ştie să-şi coboare adrenalina la final.

Cu Mirel nu are o ”chimie”!

Dar pe cine nu apreciezi deloc de la Faimoşi?
Nu pot să zic un nume. Nu vreau să creez discuţii... Le am eu pe ale mele şi vreau să le ţin pentru mine.

Mai devreme mi-ai povestit ceva despre Mirel...

Nu am un ”feeling” cu el, atâta tot! Nu e ceva personal legat de el, să nu se înţeleagă greşit. Nu e chimia aia care există cu alţi concurenţi.

De Yamato ce poţi să ne zici?
Yamato e un băiat liniştit, are capul pe umeri, îşi vede de treaba lui, stă în banca lui şi îl apreciez pentru asta.

 

Reporter: Kibele Çökmez

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si