VIDEO - Un copil de 10 ani a fost surprins dormind în cimitir, lângă mormântul mamei lui

Povestea impresionantă a unui băiețel căruia i-a murit mama. Acum, după ce mama lui a trecut în neființă, copilul îi vizitează mormântul periodic, îi citește temele pentru școală și chiar doarme lângă piatra funerară.

Author: Ana-Maria Costea duminică 05 martie 2023 , 10:13

VIDEO - Un copil de 10 ani a fost surprins dormind în cimitir, lângă mormântul mamei lui

VIDEO - Un copil de 10 ani a fost surprins dormind în cimitir, lângă mormântul mamei lui

[Sursa foto: Tiktok]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pierderea unui părinte este un coșmar pe care nimeni nu și-l dorește să-l aibă. Durerea este cu atât mai mare, atunci când vorbim despre copii. 

Un băiețel de doar 10 ani a fost surprins dormind lângă mormântul mamei lui.

Povestea este cutremurătoare și plină de emoție.

@flamss_1:( #parati #foryoupage #zyxcba #sad #triste #diadelasmadres ♬ sonido original- Flavia💕

Citește și: Aceasta este ultima conversație a Angelikăi Maurer înainte să dispară. Studenta de la Sibiu este de negăsit de o lună: „A fost o discuție amiabilă, care nu ar fi trebuit să aibă o astfel de consecință"

Copilul își iubește infinit mama

Băiețelul în vârstă de 10 ani a înțeles că doar pentru că mama lui a murit, asta nu înseamnă că a dispărut. Ea va fi mereu în sufletul lui și va avea grijă de el, din lumea de dincolo. 

Citește și: Durere mare în familia unui preot. Fiul său a murit departe de casă: „Suflețelul lui bun și blând a plecat la ceruri mult prea devreme”

Citeste si: O femeie de 30 de ani a rămas însărcinată, dar nu știe cine este tatăl. Tot ce își amintește despre el este că avea 19 ani- kanald.ro

Citeste si: Dinu Maxer a vorbit despre medicul estetician cu care Deea a fost acuzată că l-a înșelat- wowbiz.ro

Copilul este din Mexic și a fost surprins de camerele de supraveghere în timp ce vizitează mormântul mamei lui, iar imaginile sunt incredibile.

Videoclipul a făcut înconjurul lumii. În clip se vede cum băiețelul caută locul în care mama lui își are somnul de veci. De asemenea, el pare a fi singur în cimitir, neînsoțit de vreun adult.

Citește și: Durere fără margini în familia unui adolescent dispărut de acasă de 5 luni. Rămășițele lui Freddy au fost găsite pe marginea drumului

Atunci când îi găsește mormântul, micuțul așează cu grijă un buchețel de flori și apoi scoate ceea ce pare a fi o temă primită de la școală și începe să-i citească celei care i-a dat viață. După ce termină de citit tema pe care a făcut-o, băiețelul bagă înapoi caietul și își șterge lacrimile și mângâie piatra funerară a mamei lui.

Citește și: VIDEO- Un bărbat din Pitești a fost găsit mort în casă. Fiul său este principalul suspect

Apoi, cel mai probabil fiind epuizat de emoțiile puternice care-l copleșesec, micuțul ia ghiozdanul și și-l așează sub cap, pe post de pernă. Apoi, copilașul adoarme lângă mormântul mamei lui, în timp ce oamenii trec pe lângă el, ignorându-l.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si