Iulian Pîtea, bătut de antrenorul său, până la sânge: „Nu am mai fost om, mi s-au tăiat aripile”

Iulian Pîtea a fost nevoit să renunțe la sportul de performanță, iar în această seară a dezvăluit la Fan Arena ce a pățit în urmă cu patru ani.

Author: Cristina Dobre luni 22 aprilie 2019 , 08:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:


Iulian Pîtea a trecut prin clipe de groază în urmă cu patru ani, așa că a decis să se retragă din sportul de performanță.
Acesta a dezvăluit în această seară la „Fan Arena” ce a pățit.

Din nefericire, acesta a decis să renunțe, după ce a fost bătut de antrenorul său, Florin Spulber, până la sânge. Fostul concurent de la Exatlon, care a participat la numeroase competiții internaționale, unde a reprezentat cu mândrie România, a renunțat la sport și a dezvăluit și la ce boală a ajuns pe vremea când făcea sport.

După o altercație cu antrenorul său, cariera sa sportivă s-a încheiat. Din acel moment, nu a mai putut fi același om și nu a mai putut da același randament.

Am fost bătut de cel pe care toți îl consideram tată. Am fost lovit cu pumnul, ulterior am căzut pe jos, după ce am dat cu capul de o margine de marmură. 

Am rămas inconștient, m-am trezit plin de sânge. Mi-a rămas în suflet. Am avut capul spart, am avut probleme la nas”, a dezvăluit Iulian.

„Am ținut ascuns acest subiect. Părinții mei au fost alături de mine de când am început să practic acest sport. Și-au dorit ca eu să ating acest nivel foarte înalt. Nu e atât de ușor să treci mai departe. Știam ce trebuie să fac și ce să urmăresc. Am avut o linie. De la 8 ani nu am știut ce înseamnă copilăria pe care ceilalți o aveau. Tata m-a încurajat. Eu practicam biatlon, după antrenament săream”, a mai spus Iulian.

„Mă ocolește acest antrenor. Ce simt eu, aș dori să simtă el la copiii lui. Nu o să îi dau voie să treacă. Eu am aflat foarte târziu, căci eram plecat în străinătate. Să dai într-un copil mi se pare foarte urât din partea lui. Nu puteam să fac scandal”, a dezvăluit tatăl lui Iulian Pîtea cu ochii în lacrimi.

Fostul concurent de la Exatlon a dezvăluit că a ajuns la bulimie din cauza antrenorului care îl șantaja financiar

 

„Am ajuns la bulimie. Mi se întâmpla să ajung de zece ori pe zi să ajung la baie. Eram cântăriți și dimineața și seara. Aveai o marjă și dacă nu te încadrai, eram șantajați financiar că nu primim diurnă. Părinții nu știau ce se întâmplă cu mine ”, a mai dezvăluit Iulian la „Fan Arena”.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si