Kerem Alıșık, Fekeli din „Mă numesc Zuleyha”: „Am avut de înfruntat multe prejudecăți”

Kerem Alıșık, actorul care dă viață persoanjului Fekeli, din serialul „Mă numesc Zuleyha”, difuzat de miercuri până vineri, de la ora 20:00, la Kanal D, a simțit pe pielea lui cum e să porți, de mic, povara celebrității.

G.B., joi 20 februarie 2020 , 12:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Kerem Alıșık, acum în vârstă de 60 de ani, a simțit avantajele, dar și dezavantajele celebrității. Fiul renumiților actori turci Sadri Alıșık și Çolpan İlhan, și nepotul celebrului scriitor și poet turc Attila İlhan, Kerem a știut de mic că așteptările sunt mari de el, copilul cu părinți celebri.

Kerem Alıșık, Fekeli din „Mă numesc Zuleyha”: „Am avut de înfruntat multe prejudecăți”

Viața a fost un „iad” pentru copilul Kerem și nu o dată, îndrăgitul actor s-a izbit de prejudecăți precum „el e fiul lui ... și de aceea este atât de norocos”. Kerem Alıșık a reușit însă, să-și dovedească, de-a lungul anilor, măiestria actoricească.

„A face parte dintr-o familie celebră înseamnă a trăi de două ori, a te naște de două ori. Am avut de înfruntat multe prejudecăți, însă am fost conștient de ceea ce sunt eu, de ceea ce pot face. Pot spune că am pierdut multe lupte, dar am câștigat războiul!”, spune Kerem Alıșık.

Citeste si: Cine este mama lui Philip de la „Puterea Dragostei”? Vezi cum arată blonda sexy la cei 40 de ani

Kerem Alıșık, <Fekeli> din „Mă numesc Zuleyha”: „Am avut de înfruntat multe prejudecăți”

Un obicei temeinic, care a devenit pasiune, a rămas, pentru celebrul Kerem, lectură.

Citeste si: Andreea Antonescu, apel la 112: ”Sunt sechestrată în apartament”

„Programul meu este unul foarte încărcat însă, când îmi rămâne puțin timp liber, îl dedic lecturii. Cunoașterea vine prin lectură, și încă din copilarie, părinții mă puneau să citesc, în fiecare zi, cel puțin timp de 2 ore. La început nu-mi plăcea, aveam gândul la joacă, la fotbal, încercam să evit... J. Apoi, mi-am spus: dacă trebuie să citesc, voi citi. Acest obicei s-a transformat în pasiune”, spune actorul.

Kerem Alıșık, <Fekeli> din „Mă numesc Zuleyha”: „Am avut de înfruntat multe prejudecăți”

Citeste si: Angela Gheorghiu și-a anulat spectacolele din martie de frica epidemiei de coronavirus

Kerem Alıșık este actor de film, teatru și seriale de televiziune, și prezentator TV. El a jucat în peste 30 de filme artistice, în nenumarate piese de teatru și seriale de televiziune. Printre ecranizările care i-au adus un succes răsunător se numără ți "Dragoste infinită", difuzat la Kanal D, unde, deși a jucat un rol secundar, personajul Ayhan a fost unul foarte îndrăgit în rândul telespectatorilor.

Kerem Alıșık a fost căsătorit timp de patru ani cu actrița Sibel Turnagöl, și împreună au un fiu, Sadri Alışık, care le calcă pe urme predecesorilor săi.

Citeste si: Horoscopul lunii Martie! Vezi cele trei zodii care vor avea o primăvară superbă!

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si