Klaus Iohannis a eliberat din funcție șase magistrați

Președintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul prin care mai mulți magistrați au fost eliberați din funcție, în urma pensionării.

Author: Răzvan Angelescu joi 15 iulie 2021 , 15:58

Președintele României, Klaus Iohannis
Președintele României, Klaus Iohannis[Sursa foto: presidency.ro]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Printre cele sase persoane care au fost eliberate din functie se numără Eugenia Puşcă, preşedintele Secţiei I civilă a Tribunalului Buzău, Angelica Miu cu grad profesional la Tribunalul Buzău, Amalia Nicoleta Voinea procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea, Gheorghe Vidican procuror la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bihor, Daniela Maftei procuror la

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie și Stelian Ioan Cioca procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba. 

Citeste si: Klaus Iohannis a promulgat legea prin care 10 Mai este declarată Ziua Independenței Naționale

Pe lângă aceste decrete de eliberare a procurorilor care au iesit la pensie, președintele a semnat si un decret pentru supunerea spre ratificare Parlamentului a Tratatului între România şi Regatul Thailandei privind transferarea persoanelor condamnate şi cooperarea în executarea pedepselor, semnat la New York la 25 septembrie 2019. 

Patricea-Lorela Soare reîncadrată în funcție

Patricea-Lorela Soare a fost reîncadrarea în funcţia de judecător la Tribunalul Argeş, printr-un alt decret semnat de președintele Klaus Iohannis.

Citeste si: Alexandru Nazare a fost revocat din funcția de ministru al Finanțelor. Cine l-a înlocuit?

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si