Klaus Iohannis, despre criza provocată de pandemie: ”Mediul de afaceri din România are nevoie, în continuare, de sprijin din partea specialiştilor”

Președintele României Klaus Iohannis a transmis un mesaj la aniversarea a 100 de ani de la înfintarea Corpului Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi din România (CECCAR), prin care subliniază importanța contabililor asupra mediului de afaceri.

Author: Răzvan Angelescu marți 13 iulie 2021 , 14:40

Președintele României, Klaus Iohannis
Președintele României, Klaus Iohannis[Sursa foto: Facebook - Klaus Iohannis]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

În mesajul transmis, președintele Klaus Iohannis a menționat că în acest moment, mediul de afaceri din România are nevoie de sprijin din partea specialistilor din acest domeniu pentru a depăsi precedenta criză provocată de pandemie si pentru „ a putea accesa eficient fondurile europene

pentru investiţii, prin care să schimbăm direcţia de politică economică şi de dezvoltare a României”.

Klaus Iohannis: E important să avem reforme echilibrate

Acesta a mai spus că în ultima vreme, pentru România, „avantajele economice par unele optimiste, dar nici provocările nu lipsesc deloc”. Astfel a subliniat că este foarte important să avem „ reforme echilibrate si investitii consistente, pentru a obţine beneficii concrete şi rezultate exacte”.

Citeste si: Klaus Iohannis a promulgat legea prin care 10 Mai este declarată Ziua Independenței Naționale

Pe de altă parte, acesta a făcut referire si la perioada pandemică, subliniind importanta digitalizarii pentru susţinerea unui mediu de afaceri performant: „Digitalizarea şi tehnologia informaţiei îşi fac simţite

prezenţa în fiecare profesie, aducând noi beneficii şi oportunităţi”. 

Citeste si: Noi măsuri de relaxare de la 1 iulie

Mesajul lui Klaus Iohannis pentru contabilii din România

În final, presedintele a felicitatat contributia contabililor din ultima perioadă, acordat mediului de afaceri: „Într-o lume în continuă schimbare, membrii CECCAR au înţeles să se adapteze în permanenţă, pentru a răspunde în mod adecvat exigenţelor profesiei”.

Citeste si: Klaus Iohannis, discurs la Ambasada SUA din București: "Mesajul lui Joe Biden a fost puternic și încurajator" (VIDEO)


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si