Klaus Iohannis: E timpul să aducem împreună normalitatea în România

Preşedintele Klaus Iohannis susţine că, după trei ani ”marcaţi de criza statului de drept în care PSD a aruncat România, după o guvernare care a eşuat în toate domeniile esenţiale”, a venit momentul ca normalitatea să revină în România.

R.B., miercuri 16 octombrie 2019 , 10:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

De aceea, Iohannis propune programul prezidenţial ”Împreună pentru România normală”, un document de peste 80 de pagini în care vorbeşte despre recâştigarea încrederii în instituţiile statului, despre respectarea statului de drept, despre educaţie, sănătate şi solidaritate socială, despre susţinerea antreprenorilor, dar şi despre dezvoltarea infrastructurii şi a digitalizării. În plus, Iohannis vorbeşte despre beneficiile integrării europene şi promovarea parteneriatelor durabile.

Citeste si: CTP, atac furibund după desemnarea lui Ludovic Orban premier! ”Ar fi bine să fie bine ca să nu fie rău”

”După trei ani marcaţi de criza statului de drept în care PSD a aruncat România, după o guvernare care a eşuat în toate domeniile esenţiale – economic, social, politic şi instituţional – este timpul să aducem împreună normalitatea în România”, a scris, miercuri, Iohannis pe Facebook.

Acesta susţine că doar uniţi românii vor depăşi ”în sfârşit, toate etapele de tranziţie ale perioadei post-decembriste şi vom începe dezvoltarea autentică a României”.

Citeste si: Reacția uluitoare a Vioricăi Dăncilă după numirea lui Ludovic Orban: „Este promotor al măsurilor de austeritate"

”Prin votul vostru, România normală poate deveni proiectul întregii noastre generaţii de a ne îndeplini cel mai frumos vis, acela ca România din inimile noastre să devină realitate! Ştiu care sunt paşii de urmat şi voi aduce alături de mine toate partidele şi pe toţi oamenii oneşti pentru a construi România normală! Viziunea pe care eu o propun românilor este aceea de a construi împreună România normală. Acest document strategic oferă răspunsuri la întrebări esenţiale, precum ce ne defineşte ca naţiune, cu ce ne identificăm în lume şi în Europa, care sunt obiectivele naţionale prioritare şi ce avem de făcut pentru a le atinge, a mai scris Iohannis.

Citeste si: Viorica Dăncilă: Klaus Iohannis se află într-un război deschis cu Constituţia

Acesta a postat programul său prezidenţial şi anunţă că îl va prezenta public, în tr-o dezbatere programată în 27 octombrie.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si