Reacția uluitoare a Vioricăi Dăncilă după numirea lui Ludovic Orban: „Este promotor al măsurilor de austeritate"

Șeful statului l-a numit în funcție pe liderul PNL Ludovic Orban, care a preluat mandatul de la Viorica Dăncilă. Președintele PSD a fost demis în urma adoptării moțiunii de cenzură în Parlament. Viorica Dăncilă, preşedintele Partidului Social Democrat, a anunţat deja că PSD nu va acorda un vot de încredere noului guvern.

G.B., marți 15 octombrie 2019 , 21:44

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Dăncilă a pornit un adevărat atac la adresa celor doi rivali pe care i-a acuzat de nenumărate lucruri.

Reacția uluitoare a Vioricăi Dăncilă după numirea lui Ludovic Orban

Citeste si: Ludovic Orban are o casă lângă București! Cum arată grădina plină de flori a premierului desemnat

Despre Ludovic Orban, Viorca Dăncilă a spus că „a fost unul dintre cei mai vocali promotori ai măsurilor de austeritate. Până acum am văzut numai amatorism, niciun program de guvernare, nicio echipă, niciun plan, nicio majoritate, nimic".

Citeste si: Ludovic Orban, prima declarație în calitate de premier desemnat. Ce se pregătește să facă!

Despre Klaus Iohannis, Viorica Dăncilă a spus că „este eficient numai când vine vorba de distrus şi de a porni războaie cu PSD. O să vedem acum, la instalarea guvernului său, cum eşuează pe toată linia când vine vorba de ţară. Pentru că ei nu sunt în stare să construiască ceva ci doar să distrugă".

Citeste si: Ludovic Orban, prima declarație în calitate de premier desemnat. Ce se pregătește să facă!

Iar atacul Vioricăi Dăncilă a continuat: „Nu ne batem joc de viitorul României, deci nu girăm un asemenea guvern. Nu girăm aruncarea ţării în sărăcie din cauza unor oportunişti care nu vor decât preluarea puterii. Nu putem da vot de încredere unor asemenea oameni care vin să distrugă, să elimine toate creşterile din ultimii ani".

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si