La mulți ani de Florii 2020! Ce nume se sărbătoresc în Duminica Floriilor ?

La mulți ani de Florii 2020!Ce nume se sărbătoresc de Florii? Peste 1,5 milioane de români își serbează onomastica în ziua Floriilor! Spune-le LA MULȚI ANI!

Author: A.M.S. miercuri 08 aprilie 2020 , 20:44

La multi ani de Florii 2020
La multi ani de Florii 2020
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

La multi ani de Florii 2020! Duminică sunt Floriile, așa că v-am prezentat o serie de mesaje frumoase pentru familie, rude, prieteni.

Florin, Viorel, Florian, Viorica, Florentina, Florica, sau Florina sunt cei mai sărbătoriți români în ziua de Florii. Însă, avem și alte nume de floare cărora trebuie să le urăm ”La mulți ani” în sărbătoarea ce precede Învierea Domnului, Paștele: Anemona, Brânduşa, Camelia, Codrin, Codrina, Codruţ, Codruţa, Crăiţa, Crenguţa, Crina, Crinu, Crinuţa, Crizantema, Dalia, Delia, Floarea, Flora, Florenţa, Florentin, Florentina, Florica, Florin, Florina, Garofiţa, Gentiana, Gherghina, Iasmin, Iasmina, Iris, Lăcrimioara, Laur, Laura, Laurenţiu, Laurian, Lauriana, Malina, Margareta, Micsunica, Mugurel, Narcis, Narcisa, Panseluţa, Romaniţa, Roza, Rozalia, Trandafira, Violeta, Viorel, Viorela, Viorica, Zambila, Zambilica.

La multi ani de Florii 2020! 1,5 milioane de sărbătoriți

La mulți ani de Florii pentru toți cei 1,5 milioane de români care își sărbătoresc onomastica în Duminica Floriilor, pe 12 aprilie 2020. Noi te ajutăm să le trimiți cele mai frumoase urari și felicitări, prin Sms sau pe Facebook.

La multi ani de Florii 2020
La multi ani de Florii 2020

Astăzi este ziua florilor și am rugat adierea vântului să îți dăruiască un buchet mare stropit cu acorduri muzicale și arome inspititoare. Îți doresc să ai parte de o zi magică de Florii!

Citeste si: Floriile 2020. Ce nu este bine să faci în Duminica Floriilor?

La multi ani de Florii 2020! Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, cu trandafiri ca sa fii vesnic iubita si cu margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti.

Multă bucurie, sănătate, gânduri bune și vise împlinite celei mai frumoase flori de pe pământ. La mulți ani de ziua numelui!

Fie că viața ta să fie că un buchet de flori: colorată și plină de esențe frumoase. La mulți ani unei flori speciale!

La multi ani de Florii 2020
La multi ani de Florii 2020

La multi ani de Florii 2020! Mesaje pentru familie, soție, mamă sau iubită 

Ziua numelui să-ți fie plină de realizări și să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viață ta! La mulți ani!

Floare pura, floare sfanta, azi e ziua ta… soarele a aflat si el, luna… da si ea! Fericire le-a adus, mie… implinire, ca iubesc o stea divina cu nume de floare! La multi ani!

Fie ca Dumnezeu să decoreze fiecare rază de soare care ajunge la ţine cu succes, fericire şi prosperitate. La mulţi ani!

Citeste si: De Florii se mănâncă pește! Iată o rețetă delicioasă de macrou la cuptor

Să primeşti flori de ziua ta, să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare. La mulţi ani!

La multi ani de Florii 2020
La multi ani de Florii 2020

La multi ani de Florii 2020! Această zi este dedicată celui mai frumos lucru din lume: unei flori. La mulţi ani!

Sper că din această zi frumoasă să îți împodobești viața cu cât mai multe flori care să se adune într-o cunună de realizări și de dorințe împlinite. La mulți ani!

Mesaje pentru soț, tată, iubit

La multi ani de Florii 2020!  Flori frumoase sa rasara-n calea ta, zile lungi si fericire iti doresc din partea mea. La multi ani de ziua numelui!Fiind o zi de sarbatoare crestineasca, nu-mi vine decat sa ma gindesc la Dumnezeu si sa-l rog sa ocroteasca familiile noastre si pe cei dragi ai nostri, oriunde s-ar afla, si sa binecuvinteze vremurile si lumea in care traim. Motoceii sa va intre in casa cu mult belsug si spor in toate!

La multi ani de Florii 2020
La multi ani de Florii 2020

Să ai o zi cât mai frumoasă, înseninată de lumina blândă a primăverii și încărcată de parfumul dulce al unu nou început! La mulți ani!

Citeste si: Lună Plină aprilie 2020. Suprize pentru trei zodii

De Florii să se răsfrângă asupra ta toată dragostea cu care primăvara își întâmpină florile, toată veselia care izvorăște din ciripitul păsărilor si toată bunătatea cu care soarele dezmiardă natura. La mulți ani!

La multi ani de Florii 2020! Fie ca pe oriunde ai merge, trandafiri să-ţi răsară în cale şi garoafe să-ţi rămână în urmă.

Ziua numelui să-ti fie plină de realizări şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani!

La multi ani de Florii 2020
La multi ani de Florii 2020

La multi ani de Florii 2020! Mesaje frumoase

Vei primi flori de ziua ta… Să înveţi de la fiecare floare să iubeşti, să fii tandră, să-i luminezi pe cei din jur, să-i laşi să te admire, să aduci bucurie şi sărbătoare… La mulţi ani!

Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să cred în lucrurile mărunte, să mă bucur cu tot sufletul de bogăţia culorilor vieţii.

La multi ani de Florii 2020! Fără tine lumea ar fi lipsită de sens; florile nu ar fi la fel de înmiresmate iar razele soarelui nu ar fi la fel de blânde. La mulţi ani!

Citeste si: O mamă din Ucraina, care s-ar afla în depresie postnatală, și-a aruncat copilul pe geam, de la etajul cinci. Bebelușul a murit la spital- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

Îţi doresc să mergi pe un drum numit viaţă, să te împiedici de un ciob numit noroc, să cazi într-o prăpastie numită fericire şi să culegi o floare numită iubire! La mulţi ani!

Citeste si: Preț miel 2020: Cât costă un kg de carne de miel pentru Paște

Aşa cum florile sunt semne ale primăverii, aşa este şi acest mesaj un semn ca ţin la tine! La Mulţi Ani!

De ziua numelui iti daruiesc toate florile din lume insotite de sanatate, fericire, multe bucurii si belsug! La Multi Ani!

La multi ani de Florii 2020
La multi ani de Florii 2020

La multi ani de Florii 2020! Urări drăguțe

Pentru că m-ai iubit cu gingăşia unui ghiocel, pasiunea unui trandafir şi căldura unei flori de câmp.

Pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează „la mulţi ani!”

La multi ani de Florii 2020! Îţi mulţumesc că m-ai învăţat să cred în lucrurile mărunte, să mă bucur cu tot sufletul de bogăţia culorilor vieţii.

Drumul vieţii tale să fie presărat cu flori, ca să îţi păstrezi sufletul tânăr şi curat, trandafiri ca să fii veşnic iubită şi margarete pentru a-ţi aminti mereu să zâmbeşti. Eşti cea mai aleasă floare între flori!

Citeste si: Paște 2020. Anunțul făcut de BOR: Ce se întâmplă în Noaptea de Înviere

Sper ca primăvara să înflorească în viața ta așa cum florile se deschid cu gingășie în sufletul meu atunci când te văd. La mulți ani!

La multi ani de Florii 2020
La multi ani de Florii 2020

Fără tine lumea ar fi lipsită de sens; florile nu ar fi la fel de înmiresmate iar razele soarelui nu ar fi la fel de blânde. La mulți ani!

Felicitări și mesaje de dragoste

Există flori în grădina mea, există flori în parc, dar nimic nu este mai frumos decât atunci când buzele noastre se întâlnesc în întuneric! Eşti cea mai frumoasă floare a mea!

Drumul vietii tale sa fie presarat cu flori: cu ghiocei ca sa iti pastrezi sufletul tanar si curat, cu trandafiri ca sa fii vesnic iubita si cu margarete pentru a-ti aminti mereu sa zambesti. La multi ani!

La multi ani de Florii 2020
La multi ani de Florii 2020

La multi ani de Florii 2020! Nici toate florile din lume n-ar fi de ajuns să îţi demostreze cât de mult ţin la tine! La Mulţi Ani!

Totul pe lume se schimbă, doar florile se deschid în fiecare primăvară; pentru că eşti minunată, toate florile din lume îţi urează la mulţi ani!

Citeste si: Ce se întâmplă în corpul tău când ții post? Este ȘOCANT!

Această zi să îţi aducă atât de multe flori încât să te pierzi printre ele şi tot atâtea declaraţii de dragoste! Tu eşti singura mea floare de pe pământ!

Eşti cea mai frumoasă floare dintre flori şi te iubesc enorm!

La multi ani de Florii 2020! Mesaje în versuri

Departe-aş vrea de-aici să vii,/ În alte lumi senine,/ În dimineaţa de Florii/ Să mă cunun cu tine.

Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar afla şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim.

La multi ani de Florii 2020
La multi ani de Florii 2020

La multi ani de Florii 2020! Pentru că ești o persoană deosebită, toate florile din lume urează un sincer “La mulți ani” unei alte flori!

Onomastică fericită! Ziua numelui să fie luminoasă și să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. La mulți ani!

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui!

Citeste si: Anuntul Bisericii Ortodoxe: Ce se intampla cu slujba de Inviere

De ziua numelui tău, îți doresc ca toate lucrurile bune și frumoase să te copleșeasca și să strălucească în calea ta către fericire și succes. La mulți ani!

De Florii, zi sfântă, să se rasfranga asupra ta bunatatea și dragostea ce izvorasc dintr-o inima mare si iubitoare.

La multi ani de Florii 2020! Fiind o zi de sărbătoare creştinească, nu-mi vine decât să mă gândesc la Dumnezeu şi să-l rog să ocrotească familiile noastre şi pe cei dragi ai noştri, oriunde s-ar află şi să binecuvânteze vremurile şi lumea în care trăim. Motoceii să va între în casă cu mult belşug şi spor în toate.

La multi ani de Florii 2020! Mesaje din suflet

Adevărată frumuseţe vine din suflet şi încălzeşte lumea cu bunătatea, onestitatea şi compasiunea ei. Eşti o persoană cu adevărat specială şi îţi urez să ai parte de o zi minunată.

Citeste si: „S-a chinuit!” Văduva artistului a rupt tăcerea despre moartea lui Nosfe și a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, în ultimele sale clipe!- kfetele.ro

Citeste si: Andreea Popescu, fosta dansatoare a Deliei, dezvăluiri neașteptate despre artistă:”Lumea a judecat-o foarte greșit, fără să se știe motivul. Vrea copii”- radioimpuls.ro

Azi, de Florii, îţi urez că ani frumoşi să-ţi vină-n cale! Sănătate şi La Mulţi Ani!

De ziua ta frumoasă floare să zâmbeşti, să spui ce vrei, să razi cu gură până la urechi, să iubeşti, să le spui celor dragi că îi iubeşti, să fii fericită şi împlinită. La Mulţi Ani!

La multi ani de Florii 2020! De ziua ta, o lume ne desparte, însă te simt aici, chiar dacă eşti departe. La mulţi ani, de la mare depărtare.

Începe prin a te iubi pe tine însuţi, pentru că atunci când vei avea prea multă iubire în cupa vieţii vei fi dispusă să o împărţi şi celorlaţi şi asta va face fiecare zi mai minunată. La Mulţi Ani!

Citeste si: VIDEO| Peste 200.000 de români sunt aşteptaţi să vină acasă din străinătate de Paşte

Învaţă să asculţi florile, să le admiri frumuseţea, dar mai ales învaţă să le protejezi, să le hrăneşti cu dragoste şi bucurie. La Mulţi Ani!

Drumul vieții tale să fie presărat cu ghiocei că să îți păstrezi sufletul tânăr și curăț, trandafiri că să fii veșnic iubită și margarete pentru a-ți aminti mereu să zâmbești. La mulți ani de Florii!

Urări pentru toți cei care poartă nume de floare

La multi ani de Florii 2020! Există flori în grădină, există flori în parc, dar niciuna nu mi se pare atât de specială că ține. Ești cea mai frumoasă floare din viață mea și te iubesc enorm.

Pentru că ești minunat, toate florile din lume urează „La mulți ani!" unei alte flori.

Versuri pentru ziua de Florii

Dintr-o lume plină de flori, tu ești trandafirul meu și vreau să rămâi mereu alături de mine. La mulți ani ție, floare dragă!

Tu ești floarea vieții mele,
Și te port mereu cu mine-n gând,
Aș dori să fii mereu cu mine,
Și nu pot că să te uit nicicând...

Flori frumoase să răsară-n calea ta, zile lungi și fericire îți doresc din partea mea. La mulți ani de ziua numelui

La multi ani de Florii 2020! De ziua numelui îți dăruiesc toate florile din lume însoțite de sănătate, fericire, multe bucurii și belșug! La Mulți Ani!

Mesaje, Sms-uri de Florii în versuri! Transmite-le și pe Facebook!
„Pe drumul vieții mai deschizi astăzi o poartă
Sper dincolo de ea un an mai însorit te-așteaptă
Un an bogat în pace, dragoste și sănătate
Mulți Ani și nu uita: Să fii primul(prima) în toate!”

„Dacă există-n lume fericire
Eu ți-o doresc azi însutit
La fel cum îți doresc multă iubire
Noroc și un trai împlinit.”

„De zîmbet îți doresc să-ți fie fața plină,
În drumul tău să ai mereu lumină
În inimă să porți sămînță de iubire
Mulți Ani și multă multă fericire!”

Citeste si: Papa Francisc, mesaj liniștitor pentru populație: „Să ne gândim la când ne vom întoarce în cafenele, la pălăvrăgelile noastre, la selfie-urile laolaltă”

„Câți oameni ai să întîlnești în viață
Atâtea bucurii eu îți doresc să ai în față
Atâtea forțe și răbdare să găsești la greu
Atâți prieteni dragi să-ți dăruiască Dumnezeu
Atâta sănătate să păstrezi în tine
Să-ți fie zi de zi pe suflet cald și bine
Și să te știu așa și peste ani
Iubito, scumpo, La Mulți Ani!”

Ce tradiții trebuie să respecți de Florii

La multi ani de Florii 2020! Una dintre cele mai importantate superstiții de Florii se referă la norocul în dragoste. Astfel, încă din timpuri străvechi, fetele care doreau să-și afle jumătatea, dar și dacă se vor căsătorii în anul repsectiv, respectau cu sfințenie anumite reguli:

- De Florii, mărțișorul purtat până în această zi se pune pe ramurile unui pom înflorit sau pe un măceș, iar zestrea se scoate din casă pentru aerisire.

- De Florii, fetele nemăritate pun sub un păr altoit, o oglindă și o cămașă curată. După răsăritul soarelui, aceste obiecte sunt folosite în farmece pentru noroc în dragoste şi sănătate.

Citeste si: Rugăciunea de sâmbătă care te ferește de boli

- Pentru a avea noroc în dragoste și belșug în an, o altă superstiție spune că, la miezul nopţii, trebuie se fierbi busuioc în apă, iar dimineaţa, trebuie să te speli pe cap cu această fiertură, Părul va crește frumos şi strălucitor. Ce rămâne se toarnă la rădăcina unui păr, în speranţa că băieţii se vor uita după ele ca după un copac înflorit.

- O altă superstiție de Florii spune că cine îndrăzneşte să se spele pe cap în ziua de Florii fără apă descântată şi sfinţită riscă să albească.

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si