Pasagerii au trecut prin momente de panică și au fost nevoiți să folosească măștile de oxigen.

Cabina avionul s-a umplut de fum

Avionul Boeing 737 al companiei Southwest (SWA 3923) cu destinaţia Fort Lauderdale a detectat în timpul procesului de decolare defecţiuni la unul dintre motoare. Conform procedurilor, s-a autoriizat aterizarea pe Aeroportul Havana ”, a precizat pe Facebook Cacsa, care gestionează sectorul aviaţiei în Cuba.

Citește și: Premierul Greciei a făcut declarații despre accidentul feroviar: "Coliziunea este cauzată de o tragică eroare umană"

Nu au fost stabilite încă cauzele incidentului.

Un avion rusesc cu 300 de pasageri la bord a luat foc după decolare

Pasagerii dintr-un avion turistic rusesc s-au temut pentru viața lor când un motor a izbucnit în flăcări și două cauciucuri au explodat în timpul decolării de pe aeroportul din Phuket, Thailanda.

Citește și:  Un turist est-european a fost bătut la un templu mayaș după ce s-a cățărat pe ziduri

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Aeronava Boeing 767-306ER a luat foc când a părăsit aeroportul Phuket îndreptându-se spre Moscova și transporta aproximativ 300 de turiști și 12 membri ai echipajului.

Citește și:  Motivul șocant pentru care un avion cu 104 pasageri a intrat frontal într-un munte

Potrivit  Metro.co.uk, toți cei aflați la bordul avionului au fost evacuați și li s-a spus că trebuie să aștepte un nou zbor.

Imagini dramatice cu avionul în flăcări

Imagini și filmări dramatice au arătat cum avionul a fost cuprins de un incendiu brusc, se pare din cauza unei „supraîncălziri a motorului”.

Citește și: VIDEO. Toți cei 5 directori au murit după ce avionul firmei s-a prăbușit pe o autostradă

Au existat rapoarte și despre un „zgomot puternic” în momentele de derută generală de la decolare.

Trenul de aterizare s-a aprins, de asemenea, pe aceeași parte dreaptă a aeronavei, iar avionul s-a întors de urgență pe pista de unde a plecat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si