UPDATE- Pompierii din Arad intervin, vineri, pentru salvarea unei persoane care a căzut într-un siloz de depozitare a cerealelor, în oraşul Sântana. Victima este conștientă şi, după ce i-au acordat primul ajutor, salvatorii au început operațiunile pentru scoaterea acesteia din siloz. Bărbatul a fost scos din siloz şi coborât la sol pe targă, cu ajutorul autospecialei de salvare la înălţime, el fiind conştient.

Potrivit ISU Arad, victima- un bărbat- a acuzat dureri la picioare, i s-au aplicat manevre medicale conform procedurilor şi a fost pregatită pentru extracţie.

Operaţiunea a fost destul de dificilă, întrucât extracţia s-a făcut prin "troliere", victima fiind imobilizată pe "targa lopată".
Odată ce a fost dus sus pe siloz, bărbatul a fost din nou evaluat medical de către medicul de pe ambulanţa SMURD TIM, iar apoi a fost coborât cu ajutorul autospecialei de salvarea la înălțimi la sol.

„Victima a fost coborâtă şi este preluată de către SMURD TIM. Este în viaţă şi conştientă”, a precizat sursa citată.

UPDATE- Echipajele de salvatori au reuşit să ajungă la victimă, aceasta fiind în viaţă şi conştientă. Persoana a căzut printr-un canal de aproximativ 60 cm/ 60 cm în interiorul silozului, de la aproximativ 14 metri, a precizat ISU Arad.
Echipa de salvare i-au acordat victimei primul ajutor şi au început operaţiunile de extracţie.

Pompierii din Arad intervin, vineri, pentru salvarea unei persoane care a căzut într-un siloz de depozitare a cerealelor, în orașul Sântana.

Ce au anunțat autoritățile în acest caz

ISU Arad a anunțat că Detașamentul de Pompieri Arad intervine cu patru echipaje în orașul Sântana, unde o persoană a căzut într-un siloz de depozitare a cerealelor.

Citește și: O sinucidere asistată fastuoasă! O femeie și-a dorit șampanie, o țigară și melodia preferată, în ultimele sale momente din viață: „Mulțumesc”

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Persoana este căzută în interiorul celulei, aproximativ 10 metri, pe cereale”, a transmis sursa citată.

Acolo au fost trimise un echipaj de intervenție şi salvare de la înălțimi, două echipaje cu autospeciale de stingere şi accesorii de salvare, un echipaj SMURD şi 12 pompieri.

Ana a murit după ce a căzut de la balcon

O tânără de 20 de ani a murit, după ce a căzut de la etajul 1 al unui bloc din Târgu Jiu.

Tragedie în Târgu Jiu. O tânără de 20 de ani a căzut de la etajul 1 al unui bloc.

Citește și: Accident rutier de ultim moment. Șapte răniți în urma impactului

Cei care au văzut-o pe tânără cum se prăbușește au fost chiar părinții ei, iar când au mers în cameră, au găsit geamul deschis. Tatăl fetei a sunat la numărul de urgență, însă impactul cu solul i-a fost fatal. Mama fetei a ajuns și ea la spital, însă polițiștii nu au reușit să afle mai multe informații.

Ana împlinise 20 de ani în luna august a anului trecut, iar vecinii au spus că în ultima vreme era cam abătută din cauza faptului că s-ar fi certat cu iubitul ei.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Doliu în aviație. Unul dintre cei mai buni piloți ucraineni și-a pierdut viața, după ce avionul i-a fost lovit de ruși: „A murit ca un erou”

Până acum sunt luate în calcul ca ipoteze o sinucidere sau un accident, urmând ca medicii să stabilească după necropsie cauza morții.

Citește și: Un primar a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac. Acesta se afla la al patrulea mandat al carierei sale


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si