Langoşi reţetă. Le poţi umple şi cu gem de căpşuni, cremă de ciocolată, fructe, brânză dulce şi stafide, cubulețe de șuncă.

Langoşi reţetă. Iată cât de simplu se fac langoşile!

Langoşi reţetă. Ingrediente:

250 g faina

150 ml apa calduta

1/2 bucata cub de drojdie proaspata

1 praf sare

2 linguri zahar

2 cani ulei

Citeste si: Pleşcăviţă reţetă sârbească: Cea mai delicioasă reţetă

Langoşi reţetă. Pentru umplutura

200 g branza sarata sau alte umpluturi la alegere

langosi reteta gogosi umplute cu branza
langosi reteta gogosi umplute cu branza

Mod de preparare:

Nu mai trebuie să cumperi langoși deoarece rețeta tradițională de langoși pufoși poate fi foarte ușor pregătită acasă. Rețeta este simplă și nici nu necesită mult timp de pregătire. Urmărește pas cu pas cum să pregătești langoși.

Citeste si: Colesterol. Cum îți poți curăța vasele de sânge de colesterol în mod natural. Ai nevoie de trei ingrediente

Langoşi reţetă. Dizolvă într-un castron drojdia şi amestecă cu apă călduţă, sare şi zahăr. Adaugă făina şi frământă bine preparatul, scrie retete.unica.ro

langosi reteta gogosi umplute cu branza
langosi reteta gogosi umplute cu branza

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Toni Greblă, întrebat despre imaginile în care apare alături de omul lui Călin Georgescu: „Întrebați porcul”- antena3.ro

Citeste si: Sirienii sărbătoresc în stradă fuga lui Bashar al-Assad din țară. Oamenii din Damasc cântă și dansează de bucurie- stirileprotv.ro

Pune aluatul frământat într-un vas uns cu ulei, acoperă cu un prosop. Lasă la cald, ferit de curent, să crească, pentru aproximativ 30 de minute.

Citeste si: Dulceaţă de căpşuni: Secretul bunicii pentru cea mai delicioasă reţetă

Pune ulei la încins într-o tigaie şi desfă cu o lingură, sau cu mâna, bucăţi din aluat crescut.

Langoşi reţetă. Se aplatizează (turtesc) bucăţile de aluat și, dacă nu le vrei simple, pune umplutura (de brânză, brânză cu verdeţuri, stafide, fructe, gem, etc.).

Citeste si: Ouă de prepeliță. Ce trebuie să știi despre ele înainte de a le cumpăra. Ce produc în organismul tău

Lipește marginile, ca într-un plic şi pune în uleiul încins, la prăjit, circa 2 minute pe fiecare parte, până devin aurii.

Se scot langoşile pe șervețele de hârtie şi se lasă la scurs. Fiecare bucățică de langoși se pudrează cu zahăr sau scorţişoară, după gust. Se servesc calde.

langosi reteta gogosi umplute cu branza
langosi reteta gogosi umplute cu branza

Citeste si: Chiftele marinate. O mâncare delicioasă cu o rețetă foarte simplă. Care este secretul


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si