O listă de alimente care ne distrug sănătatea atacându-ne sistemul imunitar a fost explicată de specialistul Aurelian Vasile, în exclusivitate pe antena3.ro. Ce alimente ne recomandă specialistul să evităm pentru o viață cât mai sănătoasă?

Alimente care ne distrug sănătatea treptat

Alimentația face diferența între un om sănătos și un om nesănătos. Deși nu ar părea un lucru care afectează, alimentația greșită, bazată pe anumite preparate ne afectează sistemul imunitar.

Citește și: Cinci persoane au murit după ce un autobuz a căzut de pe un pod, în centrul unui oraș cunoscut. Cum s-a petrecut tragedia

mancare

Lista alimentelor care ne distrug sănătatea

[Sursa foto: istockphotos]

Printre aceste alimente dăunătoare se regăsesc cele de de tip street food, junk food, fast food. În această categorie este inclus și zahărul. Bineînțeles, impactul pe care acestea îl lasă asupra organismului depinde de cantitatea în care sunt consumate.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

"Alimentele care atacă sistemul imunitar constau în alimentația asta compulsivă, de tip street food, junk food, fast food, o alimentație care combină niște substanțe care nu sunt benefice omului.

Poate că adolescenții spun să-i lăsăm în pace, pentru că ei asta vor să mănânce. Cu toții am trecut prin acea perioadă. Dar consumul trebuie să fie cât mai rar sau să fie un consum cât mai controlat. Pentru că în perioada de creștere ai nevoie de alimente care să îți mențină capacitatea de dezvoltare corectă a organelor altfel, depozitul acela în urma consumului de diferite tipuri de alimente, se regăsește pe aspectul nostru fizic și începi să arăți mai bătrân, să te simți mai bătrân
", a explicat Aurelian Vasile, pentru antena3.ro.

Citește și: Ce salariu ar putea avea un tractorist, în România? Deși este un domeniu bănos, oamenii fug de această meserie

zahar

Lista alimentelor care ne distrug sănătatea

[Sursa foto: istockphotos]

Explicațiile lui Aurelian Vasile au fost susținute de neurochirugul Vlad Ciurea, care a explicat că influența alimentației asupra organismului a fost studiată de egipteni.

"De la alimentație provin toate lucrurile bune de care are nevoie întreg organismul și de la alimentație pornesc și toate lucrurile rele. La baza alimentelor, de la egipteni se știe, că toate lucrurile rele pleacă de la alimentație. Există o mulțime de alimente care plac creierului. Creierul se bucură de aceste alimente", a susținut neurochirurgul Vlad Ciurea, potrivit antena3.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si