Locul unde romanii inca traiesc curat si frumos. Buzoienii de la poalele masivului Penteleu fac cinste celebrului munte

Cate legende cu haiduci, atatea bucate dulci! La poalele masivului Penteleu, buzoienii fac cinste celebrului munte, la talpa caruia salasluiesc de veacuri. Doar ca din blidele lor nu razbate doar dulce. Ghicesti, in bucatele locului, tot ce-i mi bun, din paleta de gusturi stramosesti ale neamului nostru. George Mihai si Cosmin Ciobanu au probat doua preparate unice si va aduc acum retetele, la Tara-n Bucate.

Author: A.L. luni 03 iulie 2017 , 14:43

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Intr-un loc extraordinar de frumos, la Varlaam, la talpa muntelui. Aici, Penteleul ne vegheaza si ne da inspiratie si putere, sa facem lucruri minunate. Cum sunt cele pe care le pregatiti dumneavoastra astazi.

O sa va pregatesc o ciorbita traditionala, specifica zonei si pensiunii. 

O ciorbita pe care noi o mancam cu drag, am mancat-o dintotdeauna si o mancam in continuare. Cu morcov, ceapa… Zarzavatul classic de ciorba… Bulion… Pun lapte batut si se drege, cum se spune, cu oua de casa, zarzavat, orez si traditionala carne de la untura… carne de la garnita. Afumatura, costita, muschi, pulpa, avem si-un carnacior.

Buzaul e renumit nu numai pentru vinuri bune ci si, in zona de munte, pentru o tuica… extraordinar de buna, asa la un 32 de grade

Urmariti materialul integral:

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si