Luna Nouă în Pești 2 martie 2022. În a doua zi a lunii martie, evenimentul astrologic, care va avea loc în zodia Pești va produce efecte în special asupra Peștilor, Leilor, Fecioarelor, Capricornilor.

Ziua de 2 martie vine cu vești importante, dar și cu multe lecții de învățat ppentru unele zodii.

Totodată, Luna nouă din Pești realizează o conjuncție cu Jupiter și Uranus. Uranus este planeta libertății, vorbește despre spiritul revoluționar, despre rebeliune și despre cum am putea schimba starea de status quo astfel încât să nu ne dezicem de ceea ce suntem și ceea

ce simțim. Uranus are de-a face și cu masele de oameni, care produce unde de șoc, dar și surprize neașteptate. 

Și emoțiile își joacă puternic rolul lor în perioada următoare. Vom prelua mult din trăirile și sentimentele celor din jur, este chiar posibil să simțim ceea ce simt și ei, atât de puternică este conexiunea interumană din această perioadă.

Fenomenul de Lună Nouă în Pești poate aduce inspirație, dar și deziluzie, încredere în ceea ce simțim, dar și faptul că suntem copleșiți de fapt de cea ce simțim.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Luna Nouă în Pești 2 martie 2022. Cum ne afectează acest fenomen astrologic?

Luna Nouă în Pești 2 martie 2022. Cum ne afectează acest fenomen astrologic?

[Sursa foto: PixaBay]

Lună Nouă în Pești, 2 martie 2022. Cum sunt afectate zodiile?

Berbec

Berbecii renunță la anumiți oameni sau situații și reușesc să ajungă unde își doresc fără prea multe eforturi. Norocul este de partea lor din punct de vedere profesional.

Taur

Taurii au mai multă grijă la modul în care se exprimă atunci când poartă discuții în contradictoriu cu cineva. Devin mai concilianți și mai deschiși către dialog.

Gemeni

Nativii gemeni trec prin situații mai dificile și se pot plânge de anumite lucruri care nu funcționează în viața lor. O persoană importantă din anturajul lor le poate oferi soluția salvatoare.

Citeste si: Horoscop martie 2022. Trei zodii își întâlnesc marea iubire. Norocul bate la ușă pentru unii nativi

Rac

Racii rup unele legături toxice din trecut. Aceștia iau atitudine și vor să se manifeste așa cum nu au făcut-o până acum.

Leu

Leii sunt nevoiți să renunțe la orgoliu în relațiile cu cei dragi. Viața de cuplu se va schimba foarte mult pentru nativii de foc. Dacă acum li se pare că pierd teren, vor observa cu timpul că tot ce s-a petrecut a fost pentru binele lor.

Luna Nouă în Pești 2 martie 2022. Cum ne afectează acest fenomen astrologic?

Luna Nouă în Pești 2 martie 2022. Cum ne afectează acest fenomen astrologic?

[Sursa foto: PixaBay]

Fecioară

Fecioarele vești importante ce le va fi de folos. Acestea învață să nu mai judece oamenii după aparențe, chiar dacă intuiția lor este nimerită de cele mai multe ori. Devin mult mai empatice.

Balanță

Pentru balanțe este un moment bun pentru finalizarea unor proiecte mai vechi. Sunt extrem de încântate de rezultatele muncii lor. Luna nouă le este benefică.

Scorpion

Scorpionii au parte de mult succes perioada următoare. Luna Nouă din Pești le oferă determinarea de care au nevoie pentru a depăși anumite impasuri.

Săgetător

Săgetătorii au o perioadă liniștită cu mult timp petrecut în sânul familiei. Se concentrează asupra lucrurilor mărunte din viața lor. Devin perfecționiști.

Citeste si: Horoscop 2022. An cu super- noroc pentru cinci zodii. Vin veşti grozave

Capricorn

Capricornii ar trebui să mai lase de la ei și să nu mai fie atât de autoritari, Cu cât se răstesc mai mult la ceilalți, cu atât au mai multe lucruri de pierdut.

Luna Nouă în Pești 2 martie 2022. Cum ne afectează acest fenomen astrologic?

Luna Nouă în Pești 2 martie 2022. Cum ne afectează acest fenomen astrologic?

[Sursa foto: PixaBay]

Vărsător

Vărsătorii sunt foarte energici și creativi. Ideile lor ar putea aduce mari beneficii proiectelor în care sunt implicați. Drumul pe care au ales să pășească este cel mai potrivit pentru ei.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citeste si: Mercur retrograd în 2022. Patru hop-uri importante: Zodiile care vor avea de trecut teste grele

Pești

Peștii redescoperă iubirea adevărată. O nou posibil artener apare în viața lor și le va arăta ce greșeli au făcut în relațiile anterioare. Au parte de o transformare spirituală remarcabilă.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si