Lună Plină din luna decembrie se va produce în zodia Gemeni, duminică, 19 decembrie 2021. Acest eveniment astrologic poate să descrie o ultimă zbatere a relațiilor demult apuse și conflictuale prezente în viețile unor nativi.

Lună Plină în Gemeni, 19 decembrie 2021. Ce zodii au noroc în dragoste?

Se pare că și la final de an, unele zodii vor avea parte de noi provocări mai ales în relațiile sentimentale. 

În acaestgă perioadă a lunii pline în gemeni, zodiile pot trage concluzii extrem de importante, iar în unele cazuri, se pot produce rupturi pe care nu le mai pot reface.

Sfârșitul acestei săptămâni pune accentul pe felul în care comunicăm și pe deciziile pe care trebuie să le luăm, oricât de grele ar fi.

Citeste si: Horoscop 2022: Zodiile privilegiate de astre. Au parte de un an de excepţie

Berbec

Nativii berbeci s-ar putea să fie nevoiți să recunoască anumite situații neplăcute, pe care nu le bănuiau despre cei din jur. Pot să afle multe secrete pe care cei apropiați le-au ascuns față de ei pentru a-i menaja.

Taur

Taurii se pot simți foarte obosiți și fără chef de lucru. Unele evenimente pot apărea brusc și îi pot dezorienta complet sistemul de referințe, fapt pentru care trebuie să fie mereu în gardă.

Gemeni

Acești nativi sunt cei mai afectați de acest eveniment astral. Luna Plină va pune în lumină relațiile lor și scoate și va scoate la suprafață toate lucrurile ascunse. Se numără printre cei care ar putea suferi o despărțire neplăcută ori chiar un divorț.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Luna Plină decembrie 2021: Zodiile care au noroc în dragoste

Luna Plină decembrie 2021: Zodiile care au noroc în dragoste

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Fazele lunii decembrie 2021: Când este Lună Nouă şi Lună Plină?

Rac

Racii nu se află în pericol în această perioadă, dimpotrivă vor fi feriți de probleme la sfârșitul săptămânii. Pentru acești nativi, energia Lunii Pline cade pe casa banilor. Așadar, să se aștepte la niște sumte rotunjite în conturi.

Leu

Nativii zodiei leu se vor simți foarte bine, și nu vor fi prea mult afectați de acest fenomen.  Însă, s-ar putea să se trezească cu tot felul de sarcini pe cap când le e lumea mai dragă. Totodată, vor face față noutăților ce vor veni în viața lor.

Fecioară

Fecioarele pun la îndoială încrederea în anumite persoane. Sunt puse din nou în postura de mediatoare, însă de data asta nu mai au puterea de a mai asculta dramele celor din jur.

Luna Plină decembrie 2021: Zodiile care au noroc în dragoste

Luna Plină decembrie 2021: Zodiile care au noroc în dragoste

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Cele mai fidele zodii din horoscop. Cu ele ai tras lozul câștigător

Balanță

Balanțele s-ar pute să aibă probleme în planul sentimental și riscă niște despărțiri. Mulți dintre nativii de aer vor renunța la anumite prietenii, persoane care le-au fost alături cândva. Descoperă că adevărații dușmani erau mai aproape decât credeau. Însă, acești nativi se pot bucura de ceva nou ce va veni spe ei atunci când nu se așteaptă.

Scorpion

Scorpionii s-ar putea să aibă parte de anumite situații greu de gestionat. Aceștia trebuie să medieze niște conflicte apărute din senin în familia lor.

Săgetător

Săgetătorii tind să spere la noi schimbări care îi vor ajuta în plan personal, iar Luna Plină le aduce niște garanții. Vor lupta mai mult pentru ceea ce au.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Luna Plină decembrie 2021: Zodiile care au noroc în dragoste

Luna Plină decembrie 2021: Zodiile care au noroc în dragoste

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Horoscop chinezesc 2022. Care sunt cele mai norocoase zodii în Anul Tigrului de Apă?

Capricorn

Capricornii se pot confrunta cu ceva probleme la locul de muncă. Totul pare să se schimbe cu o viteză amețitoare pentru ei, iar de data asta vor cere ajutoare.

Vărsător

Vărsătorii se ocupă de noi planuri pe care le au pentru noul an. Luna Plină le dă inspirația de care au nevoie.

Pești

Peștii s-ar putea să înceapă o nouă etapă cu cineva. Simt fluturi în stomac așa cum nu au mai simțit încă din adolescență.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si