Lună Plină martie 2023.  Fazele lunii reprezintă, de fapt, formele în care luna poate fi văzută, forme ce diferă de la o schimbare la alta. 

Ciclul lunar este alcătuit din 28 de zile și format din patru faze principale. Iată care sunt acestea:  Luna Nouă, Primul Pătrar (Primul Sfert), Luna Plină, Ultimul Pătrar (Al doilea trimestru).

Citește și: Cel mai frumos mesaj de Dragobete. Spune „Te iubesc” persoanei iubite într-un mod original!

 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Luna Plină  se referă la confortul și odihna noastră. În fiecare lună, pe măsură ce lună intră în diferite faze, energia se va schimba, va crește în intensitate.

De asemenea, faza de lună lină este cunoscută pentru a aduce sentimente si emoții la cote maxime.

Cum sunt influențate zodiile?

Berbec

Această Lună Plină în Fecioară va scoate la iveală tot ce este mai bun din Berbec, oferindu-i încrederea și curajul de a prelua conducerea și de a-și revendica locul de drept ca lider al grupului.

Taur

Luna Plină martie 2023. Când are loc și cum sunt zodiile influențate?

Luna Plină martie 2023. Când are loc și cum sunt zodiile influențate?

[Sursa foto: PixaBay]

Pentru Taur, Luna Plină va pune în lumină valorile și stima de sine. Energia Lunii în Fecioara îi poate inspira pe Tauri să își reevalueze prioritățile și să facă ajustările necesare. 

Gemeni

Luna Plină în Fecioară va aduce un plus comunicării. Energia Lunii îi poate inspira pe Gemeni să se exprime în moduri noi și creative. 

Rac

Luna Plină martie 2023. Când are loc și cum sunt zodiile influențate?

Luna Plină martie 2023. Când are loc și cum sunt zodiile influențate?

[Sursa foto: PixaBay]

Această Lună plină în Fecioara se va concentra pe casă și familie pentru Rac. Energia Lunii în Fecioara îi poate inspira pe Rac să facă toate schimbările necesare pentru a crea un mediu casnic confortabil și sigur. 

Leu

Această Lună Plină va aduce Leilor o energie puternică și de efect. Această Lună Plină va fi un moment puternic de creștere personală. Va fi un moment perfect pentru Lei să se concentreze pe auto-exprimare și creativitate și să acționeze pentru a-și transforma aspirațiile în realitate. 

Fecioară 

Este timpul să faci schimbările necesare pentru a-ți atinge potențialul maxim. Cu toate acestea, Fecioara ar trebui să fie atentă să nu fie prea critică față de ea însăși și să evite perfecționismul.

Balanță

Luna Plină martie 2023. Când are loc și cum sunt zodiile influențate?

Luna Plină martie 2023. Când are loc și cum sunt zodiile influențate?

[Sursa foto: PixaBay]

Această Lună plină în Fecioară se concentrează pe relații, pentru Balanță. Este timpul să-ți afirmi nevoile în relațiile tale, dar în același timp să fii atentă să nu fii prea reactivă și să nu faci schimbări drastice fără să iei în considerare pe deplin consecințele.

Scorpion

Vor fi puse în lumină relațiile și conexiunile lor emoționale. Energia Lunii în Fecioară îi poate inspira pe Scorpioni să se deschidă și să-și împărtășească emoțiile cu ceilalți.

Săgetător

Se anunță multe călătorii pentru Săgetători. Energia Lunii în Fecioară îi poate inspira să caute noi experiențe și să exploreze lumea. 

Capricorn

Pentru Capricorn, această Lună Plină va pune în lumină cariera și imaginea lor publică. Energia îndrăzneață a Lunii în Fecioară îi poate inspira pe Capricorni să își asume riscuri și să recurgă la mișcări îndrăznețe în plan profesional. 

Vărsător

Pentru Vărsător, Luna Plină în Fecioara va aduce un accent pe exprimarea de sine. Aceștia pot să își valorifice talentele unice și să le împărtășească cu lumea. 

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Citește și: Februarie- cea mai scurtă lună din an. Zece lucruri neștiute despre Făurar

Pești

Această Lună Plină în Fecioară se va concentra pe creativitate și inspirație pentru Pești. Cu toate acestea, Peștii nu ar trebui să se piardă în imaginația lor și să își neglijeze responsabilitățile practice.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si