Comisariatul pentru Protecţia Consumatorilor Municipiul Bucureşti (CPCMB) au primit o sesizare cu privire la mai multe nereguli privin locația respectivă.

Citește și: Anchetă la o școală din Sălaj, acolo unde o elevă a primit o masă caldă cu un vierme înăuntru

Un magazin Starbucks din București a fost închis temporar

Magazinul este situat în Bucureşti Mall, din Sectorul 3 al Capitalei. 

Citește și: VIDEO- Produsele chinezești periculoase au acaparat piețele din România

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

“Cafea cu gust ciudat! Gust dat de indolenţă şi nepăsare! Aşteptări mari, rezultate mici!” – a declarat preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Horia Constantinescu.

Citește și: VIDEO- Mâncare din produse expirate, gătită în condiții mizere pentru 12 școli

Ce au găsit comisarii la fața locului

Inspectorii ANPC au descoperit frigorifice neigienizate, cu impuriăţi în strat masiv, lichide scurse, gheaţă şi resturi alimentare, chedere depreciate, grătare cu urme de rugină; utilizarea la fabricarea sucului de portocale, a unor fructe având menţionat pe etichetă:

"produs tratat cu imazalil", fără ca acestea să fie spălate în prealabil cu solvent pentru îndepărtarea substanţei; existenţa pavimentului neigienizat, cu plăci de gresie fisurată sau spartă, potrivit news.ro.

Citește și: VIDEO- Șampoanele uscate pentru păr- riscuri uriașe

Magazinul Starbucks din București Mall a fost închis temporar pentru a remedia neregulile, fiind aplicată și o amendă în valoare de 5.000

de lei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si