30 de bărbați se pare că au pierit încercând să se salveze din calea războiului. Invazia din Ucraina i-ar fi condus la lucruri șocante pentru a supraviețui. Cum au pierit cei 30 de bărbați, potrivit informațiilor transmise de adevărul.ro?

Au murit încercând să își salveze viața

Andrii Demcenko, purtătorul de cuvânt al Serviciului de pază a frontierei, a declarat, conform sursei citate anterior, că 30 de bărbați ar fi murit încercând să fugă din calea războiului dintre Ucraina și Rusia.

Bărbații de origine ucraineană ar fi pierit în timp ce încercau să treacă frontierele în mod ilegal.

„Unii şi-au pierdut viaţa în timp ce încercau să treacă un râu de munte sau să traverseze munţii. Per total, de când a început invazia pe scară largă, în jur de 30 de persoane au murit încercând să treacă ilegal frontiera”, ar fi declarat Andrii Demcenko, pentru presa locală din Ucraina, citat de Agerpres și adevărul.ro.

Citește și: Șapte din nouă candidați pe un post la Penitenciarul Arad ar fi fost declarați inapți psihologic. Curg acuzații grave către reprezentanții instituției: "Îţi vine să crezi că a fost ordin de sus"

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

oameni care trec granița

Foto simbol- oameni care trec granița

[Sursa foto: istockphotos]

Bărbații se pare că aveau vârste cuprinse între 18 și 60 de ani. Potrivit legii în vigoare din Ucraina, aceștia nu ar fi avut dreptul să părăsească țara, putând a fi înrolați în armată în cazul în care conflictul impunea.

Cei care au murit ar fi încercat să treacă ilegal frontiera Ucrainei. Andrii Demcenko a declarat că de la începutul războiului, polițiștii ar fi identificat peste 450 de grupări organizate ca să treacă oamenii granițele țării.

Citește și: "Am sărit un pic calul". O place, de fapt, Bogdan pe Rebecca? Intențiile concurentului, date în vileag de Robi?: "Bărbații slabi fug de femeile puternice"

oameni care trec granita

Foto simbol- oameni care trec granița

[Sursa foto: istockphotos]

”Tentative de a trece ilegal graniţa au loc în fiecare zi. Multe dintre ele se petrec în afara punctelor de control de la frontierele cu Republica Moldova şi România. Cel mai mare număr de documente falsificate se înregistrează la graniţa cu Polonia”, ar fi declarat Andrii Demcenko, conform acelorași surse.

BBC ar fi relatat în luna noiembrie a anului trecut că peste 20.000 de bărbați au fugit din Ucraina pentru a nu fi înrolați în armată, conform adevărul.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si