Mama lui Giani Kiriţă, revoltată de gestul Mădălinei Linguraru: "Aş fi pocnit-o". Ce reacţie a avut fratele Războinicei

Mama lui Giani Kiriţă i-a luat apărarea fiului ei la FanArena. Niculina Ivan a spus că dacă era în locul fiului ei ar fi lovit-o pe Mădălina Linguraru.

Author: George Stanciu miercuri 07 noiembrie 2018 , 08:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

"Bineînţeles că sunt mândră de atitudinea lui Giani. Pe fata asta dacă eram în locul lui o pocneam. Cum să îi facă băiatului meu aşa ceva? Are 41 de ani. Şi ea ce e? E o puştoaică. El nu a jignit-o. Ce i-a zis, că e praf? Nu a făcut-o în niciun fel, decât că e praf.

Din contră, a stimulat-o. Mai rău a vorbit ea decât el, de 100 de ori mai rău", a spus Niculina Ivan la FanArena.

"Căpitanul lui Dinamo din perioada Cooperativei, care a distrus fotbalul românesc, să vorbească de fair-play e un pic cam deplasat. Să nu o punem pe Mădălina. Aduceţi-vă aminte de cearta pe care a avut-o cu Ana Otvoş. I-a zis femeia-bărbat şi după 30 de secunde a spus: <Te-am jignit eu? Am făcut eu asta?>", a spus, în replică, fratele Mădălinei.

"Nu a jignit-o. Pentru că ea l-a jignit primul.(...)

Abia atunci i-a zis femeia-bărbat, când ea i-a zis că are iubit", a intervenit imediat mama lui Giani Kiriţă.

Fratele Mădălinei Linguraru susţine că Giani Kiriţă nu vrea să îşi asume că îi jigneşte pe ceilalţi. "Asta e doar una dintre probleme, că nu recunoaşte că jigneşte. Nu trebuie să i le rezolv eu. Nu e prima dată, i-a mai zis (n.r.- Mădălinei) că e moartă. Mădălina nu a zis nimic şi după 3 săptămâni a explodat", a spus Bogdan.

"Mădălina a fost marginalizată la maxim. La ea s-au adunat multe frustrări, stătea singură, plângea, nu exista pentru Războinici. Eu cred că reacţia pe care a avut-o este în primul rând din pricina a ce se întâmplă cu Războinicii", a fost de părere fostul Faimos Cristi Geamăn.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si