Marele actor Gerard Depardieu, inculpat pentru „viol” și „agresiune sexuală”

Marele actor Gérard Depardieu, ajuns la vârsta de 72 de , a fost inculpat pe 16 decembrie pentru „violuri” și „agresiune sexuală” pe care le-ar fi comis în vara anului 2018 asupra unei tinere actrițe.

Author: Razvan Ilie marți 23 februarie 2021 , 21:18

gerard depardieu
O confruntare între actor și tânăra actriță a avut loc în sediul poliției judiciare pariziene
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Actorul Gerard Depardieu neagă acuzațiile, dar informația privind inculparea a fost furnizată AFP de o sursă apropiată cazului și ulterior confirmată de o sursă judiciară.

Reclamanta, care a denunțat la jandarmerie la sfârșitul lunii august 2018 că a fost violată de două ori la domiciliul din Paris al vedetei cu câteva zile mai devreme, a obținut în vara anului 2020 ca această anchetă, închisă inițial de Parchetul din Paris, să fie încredințată unui magistrat.

Avocatul actorului, Hervé Témime, contactat de AFP, „a deplâns faptul că aceste informații au fost făcute publice”, conform Hotnews.ro.

Citeste si: O nouă variantă și mai contagioasă a coronavirusului. Unde a apărut

Victima lui Depardieu, cunoștință de familie  

Gerard Depardieu a rămas liber fără control judiciar și „contestă total faptele de care este acuzat”, a spus avocatul său. Tânăra actriță de douăzeci de ani a depus inițial o plângere la sfârșitul lunii august 2018.

Tânăra a acuzat actorul de două violuri și agresiuni sexuale care ar fi avut loc la casa pariziană a vedetei, un hotel din arondismentul 6, pe 7 și 13 august 2018.

Potrivit unei surse familiare cu dosarul, actorul este un prieten al familiei victimei.

Gerard Depardieu
Gerard Depardieu a rămas liber fără control judiciar și „contestă total faptele de care este acuzat”[Sursa foto: Daily Mail]

Citeste si: Autorul a zeci de piese de teatru de succes a murit răpus de o boală grea

Confruntare între Depardieu și victima agresiunilor

O confruntare între actor, de asemenea cetățean rus din 2013, și tânăra actriță, despre care nu s-a auzit niciodată până acum, a avut loc în sediul poliției judiciare pariziene, a declarat pentru AFP o sursă.

Reclamanta a obținut apoi la jumătatea lunii august 2020 reluarea anchetei printr-o plângere prin constituirea unei părții civile, un apel care permite desemnarea aproape automată a unui judecător pentru a relua anchetele.

Contactat de AFP, avocatul reclamantei, Elodie Tuaillon-Hibon, a cerut ca intimitatea și viața privată a clientei (sale) să fie păstrate”, potrivit sursei citate.

Citeste si: „RIP Gérard Depardieu”. Doliu pe Facebook

Convertit la ortodoxie

Gerard Depardieu, devenit cetățean rus în 2013, s-a convertit și la ortodoxism în 2020, actorul francez având același duhovnic ca președintele Vladimir Putin.

Gerard Depardieu, devenit cetățean rus în 2013 (în fotografie, cu pașaport rusesc), s-a convertit și la ortodoxism în 2020, actorul francez având același duhovnic ca președintele Vladimir Putin.

Actorul francez și cetățean rus naturalizat Gerard Depardieu și-a continuat călătoria religioasă prin convertirea la creștinismul ortodox, a scris anul trecut The Moscow Times.

Unul dintre cei mai prolifici actori francezi și o personalitate foarte populară în Rusia, Depardieu a primit cetățeania rusă în 2013, încercând să scape astfel de impunerile fiscale din țara sa natală.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si