O petrecere de Ziua Îndrăgostiților, oprită de mascați. Fostul preot Cristian Pomohaci, amendat la un eveniment privat

O petrecere de Ziua Îndrăgostiților la care au participat în jur de 100 de persoane, organizată într-un local din municipiul Bistriţa, a fost întreruptă sâmbătă seara de poliţişti, iar patronul a fost amendat, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud. La o altă petrecere de familie din Bistrița, fostul preot Cristian Pomohaci a fost amendat pentru nerespectarea legilor în vigoare.

Author: Razvan Ilie duminică 14 februarie 2021 , 12:52

Fostul preot Cristian Pomohaci
Fostul preot Cristian Pomohaci, amendat cu 2.000 lei pentru o petrecere de familie
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Pe lângă evenimentul de Ziua Îndrăgostiților oprit de polițiști, forțele de ordine din Bistrița au aplicat amenzi, în cursul zilei de joi, și la o petrecere de familie la care a

participat fostul preot Cristian Pomohaci, acuzat de pedofilie și viol.

" Poliţiştii au întrerupt o petrecere, organizată în contextul sărbătorii Sfântului Valentin, de un operator economic, într-un local public din Bistriţa. În incinta localului respectiv se aflau aproximativ 100 de persoane, iar reprezentantul agentului economic a fost sancţionat contravenţional cu amendă în cuantum de 2.000 de lei, conform Legii 55/2020", se menţionează într-un comunicat al IPJ.

Citeste si: Vești în dosarul lui Cristian Pomohaci. Ce sentință a primit fostul preot

Ziua Îndrăgostiților cu amenzi pentru petreceri cu multe persoane

Ziua Îndrăgostiților s-a lăsat cu amenzi.

Poliţiştii bistriţeni, alături de poliţişti locali şi jandarmi, au verificat în cursul serii de sâmbătă 24 de operatori economici şi au legitimat peste 100 de persoane. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 32 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 17.675 de lei.

Din totalul acestora, 24 de sancţiuni au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 55/2020, şase pentru abateri la regimul rutier, iar alte două au fost aplicate pentru nerespectarea Legii 171/2010.

Fostul preot Cristian Pomohaci, amendat cu 2.000 lei pentru o petrecere de familie

Cu două zile înainte de Ziua Îndrăgostiților, joi 12 februarie, fostul preot Cristian Pomohaci a transmis un LIVE pe Facebook de la Ruștior, tot în Bistrița, de la o petrecere de familie a lui Toader și Florica Buta. În jurul mesei s-au strâns mai mulți membrii ai familiei, dar și prieteni, îmbrăcați în straie populare, iar ca invitat special- fostul preot.

Polițiștii l-au amendat pe Pomohaci cu 2.000 de lei, potrivit Bistrițeanul.ro. Live-ul lui Pomohaci a strâns peste o mie de comentarii și peste 300 de distribuiri.

Cum un astfel de eveniment NU e legal în condițiile pandemiei, polițiștii au fost sesizați ulterior, datorită numărului mare de distribuiri al video-ului.

Astfel, s-au identificat cele 17 persoane care au fost prezente la eveniment, iar fostul preot Cristian Pomohaci s-a ales cu o amendă de 2.000 de lei.

În total, pentru evenimentul organizat, polițiștii au aplicat sancțiuni în cuantum de 6.000 de lei.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si