Mariana Ionescu Căpitănescu, dramă cumplită! A făcut mărturisirile acum: "S-a sinucis!"

Una dintre cele mai ndragite cântărețe de muzică populară a povestit o drama trăită în copilărie. A marcat-o pe viață și nu poate uită nici acum clipele.

Author: R.B. miercuri 05 iunie 2019 , 10:41

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Artista a mărturisit cum fratele ei suferea de depresie. Familia nu știa și, cum erau la țară, nu prea exista moda cu "depresia ca boală". Familia ei nu a știut ce se întâmplă cu Viorel și nici el nu știa să le zică.

Citeste si: O celebra interpreta de muzica populara, urmarita de un blestem cumplit! A pierdut trei copii, insa nu renunta: “Mi-am dorit mai multi copii, dar nu a mai fost timp”

Așa că tânărul a recurs la un gest nesăbuit. Viorel, fratele cântăreței de muzică populară Mariana Ionescu Căpitănescu, s-a sinucis. Cum? A început să fumeze din ce în ce mai multe țigări până când trupul lui a fost intoxicat de substanțele nocive.

Citeste si: Mariana Ionescu Capitanescu a fost amendata de Fisc! Artista nu ar fi declarat o cantare

"Am avut o copilărie grea, am muncit cot la cot cu părinţii mei la câmp, iar acasă eram ca a doua mamă pentru fraţii mei. Cred că de la 10 ani am început să muncesc. Învăţam când eram cu vitele pe câmp, mama nu mă lăsa să stau cu o carte în mână. Am ştiut că trebuie să plecăm, să reuşim în viaţă. Unul dintre fraţii mei a avut o depresie ascunsă. Diferenţa de vârstă dintre mine şi Viorel era de trei ani.

A fost o veste atât de rea şi de şocantă încât nu mi-a venit să cred că nu mi-am dat seama în ce situaţie se afla el. Şi-a pregătit sfârşitul", a spus vedeta, conform ciao.ro.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si