Tzancă Uraganu intervine în scandalul dintre Alex Velea și foștii lui colaboratori, Mario Fresh și Lino Golden: „Sunt prietenii mei de familie”

Tzancă Uraganu a declarat că Alex Velea și Antonia îi sunt prieteni apropiați, într-o perioadă în care Velea e implicat într-un mare scandal.

Author: Matei Vaihan joi 08 octombrie 2020 , 08:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Scandalul dintre Alex Velea și Antonia, pe de o parte, și Lino Golden și Mario Fresh, de cealaltă, este în prim-planul presei mondene în această perioadă. 

Acum câteva zile, Velea și Antonia s-au întâlnit cu Tzancă Uraganu, la niște filmări, iar manelistul i-a luat pe după umeri și a postat „Ei sunt prietenii mei de familie, Alex Velea și Antonia”, lăsând să se înțeleagă că este în tabăra lor.

Alex Velea
Alex Velea, alături de Mario Fresh și Lino Golden

Alex Velea i-a lansat în muzică pe Mario Fresh și Lino Golden, dar relațiile s-au deteriorat. Abi Talent a dezvăluit că totul ar fi pornit de la faptul că Antonia i-ar fi cerut lui Mario Fresh să nu o mai aducă la studioul de înregistrări pe iubita sa, Alexia.

Citeste si: Tzancă Uraganu stă pe un munte de bani! Manelistul și-a comandat, de la un salon auto din Austria, un Rolls Royce pe care a dat aproape 350.000 de euro! FOTO

Citeste si: Reacția incredibilă a lui Tzancă Uraganu, după ce și-a bătut joc de distanțarea socială! Vezi ce aroganță a făcut manelistul care a strâns sute de oameni ce s-au înghesuit la concertul său!

Citeste si: Tzancă Uraganu e acuzat că se bucură de moartea lui Emi Pian, după ce i-a reclamat la Poliție pe cei din clanul Duduianu: „Râzi în hohote”

Alex Velea
Alex Velea și Mario Fresh au colaborat câțiva ani

Mario Fresh a confirmat separarea de Alex Velea

Nu pot să spun că ne-am certat, dar da, de ceva timp ne-am separat. Am început să avem păreri diferite, să facem muzică diferită, etc...Când nu mai rezonezi cu cineva mai bine cauți o varianță de mijloc. Îi multumesc foarte mult pentru tot ce a făcut pentru mine, fără el nu eram aici. Poate pe viitor o să mai auziți materiale cu el”, a spus Mario Fresh pe contul său de Instagram.

”Nu mai încerca să îndulcești situația și să te victimizezi cum ai făcut toată viața. Te-am ferit prea mult de insucces, frustrări și bătăi (pe care tot tu, bătăușule, le-ai generat). În schimb, ți-ai băgat frații la ”înaintare” după ce i-ai ”îmbârligat” să se certe cu toată lumea cu care avea DOAR TU probleme. Te-ai înjurat de morți, de familii cu acest boschet de periferie, zis și Abi, ca mai apoi să fie fratele tău...Nu te mai cunosc, noi nu te-am crescut și învățat așa... De ziua ta, sper să ai parte de toată fericirea pe care o mimezi pe Instagram. La mulți ani, Șerpișorule! Aaa și apropo... nu s-a încheiat nimic, abia începe”, i-a transmis Alex Velea lui Lino Golden, de ziua lui. "Scuzele și mulțumirile se exprimă față în față...dacă ești sincer. Nu virtual doar să dai bine.", i-a scris Antonia lui Lino Golden.

Alex Velea
Alex Velea, împreună cu Lino Golden


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si