Într-o mărturie difuzată de CNN, nefilmată şi fără citat direct, Miah Cerrillo a susținut că a folosit telefonul mobil al unui profesor decedat pentru a suna poliţia şi a-i cere să intervină împotriva adolescentului de 18 ani, care a masacrat 19 copii şi doi profesori marţi.

O fetiță supravieţuitoare a atacului din Texas: „S-a uns cu sângele unui coleg ucis pentru a se preface moartă”

Aceasta este prima mărturie a unui supravieţuitor al acestui atac, potrivit lefgaro.fr.

În ziua în care a avut loc atacul, ea şi colegii ei se uitau la desenul animat "Lilo şi Stitch" când cele două profesoare, Eva Mireles şi Irma Garcia, au aflat că în şcoală era un atacator. Una dintre ele, spune copila, a încercat să închidă uşa clasei, dar atacatorul, Salvador Ramos, era deja acolo. Totul s-a întâmplat foarte repede, a precizat ea, el s-a uitat la profesoară, i-a spus "noapte bună" şi apoi a împuşcat-o, înainte de a-i omorî colega şi apoi nişte elevi.

Miah a fost rănită la umăr şi la cap de schije. Apoi, continuă eleva, trăgatorul a deschis o uşă care duce la o a doua clasă. A auzit împuşcături, ţipete. Salvador Ramos pune muzică pe difuzor- muzică tristă, potrivit fetiţei.

Citeste si: Serviciile secrete din Ucraina: Vladimir Putin nu ia în calcul stoparea războiului. Are planuri de restaurare a Imperiului rus

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Mărturia înfiorătoare a unei fetițe supravieţuitoare a atacului din Texas: „S-a uns cu sângele unui coleg ucis pentru a se preface moartă”

Mărturia înfiorătoare a unei fetițe supravieţuitoare a atacului din Texas: „S-a uns cu sângele unui coleg ucis pentru a se preface moartă”

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Soțul uneia dintre profesoarele ucise la școala din Texas a făcut infarct: „A murit de inimă rea”

Mai apoi, cu telefonul unei profesoarei moarte, fetiţa şi un prieten roagă poliţia să intervină: "Veniţi, vă rugăm... avem o problemă”. Însă, îspăimântată de o posibilă întoarcere a atacatorului, împreună cu alţi câţiva elevi supravieţuitori, ea spune că şi-a înmuiat mâinile în sângele unui coleg, al cărui cadavru era lângă ea, pentru a-l unge peste tot şi a-şi preface moartea.

Citeste si: Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”- kfetele.ro

Citeste si: Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a ucis iubita cu sânge rece. Victima i-ar fi salvat în trecut viața agresorului- radioimpuls.ro

Ea a crezut atunci că poliţia încă nu a ajuns la faţa locului. Iar mai târziu, îşi aminteşte ea la postul american, a auzit poliţia sosind. Miah a continuat, în lacrimi, spunând că nu poate înţelege de ce poliţia nu a venit să-i salveze. Ea a spus pentru CNN că este prea speriată pentru a vorbi în faţa camerei, dar a vrut ca oamenii să ştie ce s-a întâmplat în acea clasă.

De atunci i-au căzut smocuri de păr din cap. Părinţii săi au lansat o licitaţie online pentru a-i finanţa îngrijirea medicală şi psihologică.

Citeste si: Războiul în Ucraina, ziua 94. Zelenski: Donbasul va fi „din nou ucrainean”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si