Mesaje de Rusalii 2022: Cele mai frumoase urări şi imagini cu text creştine

Mesaje Rusalii 2022. Creștinii ortodocși se pregătesc pentru o sărbătoare importantă. Pe 12 și 13 iunie, potrivit calendarului ortodox, sunt Rusaliile, cunoscute și sub numele de Pogorârea Sfântului Duh.

Author: Madalina Grigore duminică 12 iunie 2022 , 08:30

rusalii 2022

Mesaje de Rusalii 2022: Cele mai frumoase urări şi imagini cu text creştine

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Mesaje și urări de Rusalii. Cu ocazia acestei mari sărbători, iată o serie de mesaje, urări și imagini pe care să le poți trimite celor din familie, dar și prietenilor!

De Rusalii persoanele care poartă numele de Roxana sau Ruxandra sunt sărbătorite.

Mesaje de Rusalii

„Cele mai frumoase flori, cele mai sincere urări pentru o zi minunata si un an plin de realizări. La multi ani înfloritori!”

„De ziua ce-ți surâde-n prag Si-i porți frumosul nume, Eu îți doresc tot ce-i mai drag Si mai frumos pe lume”.

rusalii 2022

„Din adâncul sufletului îți doresc ca anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umedă și bătută de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde. Să fii fericită și mereu însoțită de cei care merită să te iubească. LA MULȚI ANI !!!”

Citeste si: Calendar ortodox 1 iunie 2022: Ce sărbătoare e miercuri?

„Ne face deosebita placere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei numelui, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie, tie si celor ce-ti sunt dragi. La Multi Ani!!”

„LA MULTI ANI! Norocul sa iti zambeasca in fiecare zi, sanatatea sa te acopere si fericirea sa-ti mentina zilnic zambetul pe buze!”

Urări de Rusalii

„Din adancul sufletului iti doresc ca anii ce se scurg sa treaca precum razele soarelui mangaie o trestie umeda si batuta de vant, precum iubirea alina sufletele suferinde. Sa fii fericita si mereu insotita de cei care merita sa te iubeasca. LA MULTI ANI !!!”

„Ne face deosebita placere sa-ti transmitem, cu prilejul zilei numelui, urari calduroase de sanatate, liniste sufleteasca si bucurie, tie si celor ce-ti sunt dragi. La Multi Ani!!”

Citeste si: Sărbători religioase iunie 2022: Calendar ortodox complet

„Cu ocazia zilei onomastice iti doresc multa sanatate, numai realizari si bucurii alaturi de cei dragi. La multi ani!”

„La multi ani! Sa ai puterea sa faci lumea mai buna si sa fericesti pe toti in jurul tau cu bunatatea ta, dragostea ta si cu frumusetea sufletului tau!”

rusalii 2022

„Ziua numelui sa fie luminoasa si sa se prelungeasca in multe altele aducatoare de bucurii! LA MULTI ANI!”

„LA MULTI ANI! Norocul sa iti zambeasca in fiecare zi, sanatatea sa te acopere si fericirea sa-ti mentina zilnic zambetul pe buze!”

Imagini cu text creștine de Rusalii

rusalii 2022

rusalii 2022

rusalii 2022

rusalii 2022

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si