Un copil în vârstă de numai 6 ani a emoționat o lume întreagă cu un mesaj emoționant. În speranța că va fi adoptat, băiețelul a promis că își va face curat în cameră și va spăla vasele.

Băiețelul este din Texas. Cuvintele sale au devenit virale.

Citește și: EXCLUSIV: A fost reluată urmărirea penală în cazul Anastasiei, fetița ucisă de către o șoferiță din Hârlău

Mesajul emoționant al băiețelului de 6 ani pentru a fi adoptat

În urmă cu un an, Aidan, un copilaș de doar 6 ani din Texas, a devenit cunoscut în întreaga lume, după ce a declarat într-un interviu pentru Fox News că speră să fie adopta, dar cu o promisiune.

Cazul băiețelului a fost prezentat la Fox News Texas, într-o secțiune dedicată copiilor care își caută o familie. Videoclipul a devenit viral, datorită promisiunii sale incredibile.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citește și: La un pas de o tragedie în Argeș, acolo unde doi copii au căzut în apa unui lac înghețat

„Îmi fac curat în cameră, spăl vasele și șterg praful”, a declarat băiețelul care a ajuns într-un centru de plasament, după ce familia biologică l-a supus abuzurilor fizice și psihice.

El mai are frați, însă au ajuns în centre seprate. De-a lungul timpului au existat oameni care au vrut să-i adopte împreună, dar procesul a fost unul dificil. El a rămas singurul neadoptat dintre frații lui.

Citește și: VIDEO. Un băiețel de 2 ani, scos în viață de sub ruine după 78 de ore de la cutremurul din Turcia

Deși mesajul lui a devenit viral și a stârnit simpatia multor oameni, nu se știe ce s-a întâmplat cu el după acele momente. Lucrătorii centrului unde trăia Aidan i-au încurajat pe cei care se gândesc să adopte un copil să-l cunoască pe el întâi.

Citește și: VIDEO- Imagini copleșitoare vin din Siria, acolo unde un băiețel a fost scos de sub dărâmături după zeci de ore

Reprezentanții centrului au explicat că prin adoptarea lui, lui Aidan i se garantează de către fundație școlarizarea la facultate, precum și sprijin financiar până la împlinirea vârstei de 18 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si