Mesajul primit de Alin Andronic de la câștigătoarea Exatlon, după ce s-au întors din Dominicană. Ce i-a transmis Beatrice Olaru

Alin Andronic a dezvăluit că a discutat cu Beatrice Olaru prin mesaje, după finalul competiției.

Author: M.C.B. duminică 23 decembrie 2018 , 16:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

După marea finală Exatlon 2, fanii au avut reacții extrem de acide la adresa lui Beatrice Olaru, marea câștigătoare. Deși toată lumea a crezut că ea și Alin Andronic au rămas în relații tensionate, atât Alin, cât și Beatrice au recunoscut că au avut o conversație după ce s-au întors din Dominicană. 

Beatrice a menționat acest lucru în emisiunea Fan Arena, mărturisind că l-a întrebat pe Alin cum se mai simte și cum îi e piciorul  la care s-a accident, precum și că l-ar fi sfătuit să meargă la doctori în Germania, cât mai repede. 

Alin Andronic a povestit că Beatrice l-a căutat. 'Bety mi-a scris pe WhatsApp în urmă cu câteva zile.

”M-a întrebat cum mă simt cu piciorul. I-am spus că sunt mai bine, că am fost la spital. Nu mai ţin minte exact ce am vorbit, dar ştiu că a fost o conversaţie foarte scurtă”, a dezvăluit Alin Andronic, Mai mult,  Alin Andronic i-a luat şi apărarea lui Beatrice Olaru, după ce aceasta a fost înjurată şi chiar ameninţată 

„STOP, vă rog!!! Lucrurile au degenerat într-o direcţie foarte urâtă în ultimele zile. Citesc foarte multe înjurături la adresa lui Beatrice Olaru chiar şi ameninţări. Nimeni nu trebuie să se teamă pentru viaţa lui!!!!!!!!! Noi concurentii, atât faimosii cât si războinicii am rămas prieteni si am trecut peste toate neîntelegerile care erau normal să apară in situatii extreme cum sunt cele de la Exatlon. Cu toţii suntem oameni, cu toţii facem greseli. Niciunul dintre noi nu este perfect şi nici nu va fi vreodată şi dacă fiecare om care face o greşeală ar trebui răstignit atunci nu ar exista persoană pe pământ care să scape, în frunte cu MINE', a fost mesajul transmis de Alin Andronic pe contul de socializare. 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si