Mesajul sfâșietor al unei mame care și-a pierdut soțul într-un tragic accident:"Ce-i spun eu Anastasiei când îl va striga pe tati?"

Un tânăr de 25 de ani din Bârlad, a murit într-un accident de mașină produs în județul Argeș.

Author: Catalina Popa miercuri 13 ianuarie 2021 , 12:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Robert Daniel Pletoianu specialist în construcția de case, a fost implicat pe 11 ianuarie, dimineață, într-un cumplit accident, petrecut în județul Argeș, între localitățile Drăganu și Cotmeana, pe DN 7.


Soția lui a postat un mesaj dureros pe o cunoscută rețea de socializare.
„Dumnezeu astăzi m-a ales pe mine, 11.01.2021, de ce? De ce, Doamne, mi-ai lăsat în suflet un gol imens și o pată neagră pe inimă? Cu ce ți-am greșit, Doamne, în viața asta? Astăzi soțul meu a decis să urmeze un alt drum! Un drum negru și întunecat…. Nu îți era bine acasă, lângă familia ta?

Citeste si: Prima tranșă de vaccin anti-COVID-19 Moderna a ajuns în România

Citeste si: VIDEO -Vremea extremă a bulversat pasagerii pe aeroporturile românești

De ce nu mai vine tati acasă, ce-i spun eu Anastasiei??

Ceea ce am auzit astăzi este IREAL, nu pot concepe așa ceva! Vei rămâne bărbatul meu, te voi iubi mereu! Ia spune-mi, iubirea mea… Ce-i spun eu Anastasiei când îl va striga pe tati, unde e tati? De ce nu mai vine tati acasă, ce-i spun eu Anastasiei?? Vreau să știi că te iubesc enorm și te voi iubi până la adânci bătrâneți, vreau să te întorci acasă la mine, hai acasă iubire….

Știi că seara te așteptam cu mâncare caldă pe masă și fata ta abia aștepta să te vadă… Haide, te așteptăm acasă, dar tu nu vrei să mai vii, nu vrei să mai vorbești cu noi… Ai fost un om bun și pentru mine așa vei rămâne în continuare, mi-ai lăsat sufletul gol și o pată neagră pe inimă, pe care nimeni, niciodată nu o va putea șterge. Rămas bun, soțul meu! Drum lin către îngeri !”, este mesajul soției pentru Daniel Robert Pletoianu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si