Ministrul Sănătății Vlad Voiculescu a primit o amendă de 1.500 de lei pentru că nu a purtat masca

Ministrul Sănătăţii Vlad Voiculescu a primit o amendă de 1.500 de lei pentru că nu a purtat mască de protecție în Parlament. Politicianul a fost filmat în timp ce avea masca pe față. Voiculescu a transmis ulterior că își cere scuze și că îndeamnă poporul să poarte mască.

Author: Georgiana Balaban vineri 02 aprilie 2021 , 14:27

ministrul sănătății amendă mască
Ministrul Sănătății a făcut declarații noi.[Sursa foto: Facebook]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ministrul Sănătăţii a fost amendat cu 1.500 de lei pentru că nu a purtat masca chirurgicală într-un spațiu închis. Vlad Voiculescu a apărut într-o filmare în timp ce stătea cu masca pe față.

Voiculescu a cerut să fie amendat, și-a cerut scuze public și a afirmat că toți oamenii trebuie să respecte regulile impuse de către autorități și să poarte masca.

„Direcţia Generală de Poliţiei a Municipiului Bucureşti vă informează că pentru nerespectarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, un membru al Guvernului a fost sancţionat contravenţional, cu suma de 1.500 lei, pentru neportul măştii de protecţie”, a transmis Poliţia Capitalei.

Citeste si: Vlad Voiculescu, despre carantinarea Bucureştiului: „Nicio măsură nu poate fi exclusă niciodată..”

Ministrul Sănătății și-a cerut scuze populației

Voiculescu a afirmat că s-a cerut amendat pentru fapta sa.

După ce au apărut imagini în spațiul public cu el în Parlament fără a purta mască de protecţie. Acesta şi-a cerut din nou scuze „pentru o neatenţie vinovată”.

Citeste si: Vlad Voiculescu: Nu există în acest moment bază ştiinţifică pentru eliminarea vaccinului AstraZeneca

ministrul sănătății amendă mască
Ministrul Sănătății a primit amendă că nu a purtat masca de protecție.[Sursa foto: Facebook]

Întrebat pe cine a sunat că să fie amendat, Voiculescu a replicat: „Cred că echipa mea a luat legătura cu cineva la poliţie sau la prefectură. Nu ştiu ce valoare are. Ştiu doar că voi primi o amendă. Sper să fie cât mai mică”.

Citeste si: Vlad Voiculescu: „Nimeni nu ar fi trebuit să fie vaccinat în afara...”

Florin Cîțu a dat și el replica. Premierul a fost întrebat dacă nu există un dublu standard între cetăţeni şi miniştrii Vlad Voiculescu şi Raluca Turcan care au fost surprinşi fără mască în spaţiul public. Acest lucru reprezintă o toleranţă zero cu privire la membrii Guvernului faţă de încălcarea măsurilor de protecţie sanitară.

Cîțu a afirmat că le-a cerut celor două persoane publice să plătească amenda.

Citeste si: Ministrul Sănătăţii: „Cred că vaccinurile ajută. Dacă asta se va concretiza într-un paşaport de vaccinare”

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a fost fotografiat luni, fără mască de protecţie COVID-19, pe holurile Parlamentului. Voiculescu a declarat că se afla într-o conferinţă video şi şi-a dat jos masca pentru intervenţie şi că nu era nici o persoană la mai puţin de 10 metri. „Fără îndoială, am greşit şi toate criticile sunt justificate”, a conchis ministrul.

Citeste si: Ministrul Sănătății, anunț oficial despre carantinarea Bucureștiului: „Senzația mea e că vom ajunge acolo în câteva zile!” Revine declarația pe propria răspundere?


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si