Miracol în Indonezia! Un copil de 5 ani salvat de sub dărâmături, la 12 ore de la producerea tsunamiului

Miracol in Indonezia. Un copil in varsta de 5 ani a fost scos in viata dintre daramaturi, la 12 ore, de la producerea tsunami-ului care a provocat moartea a 373 de oameni si ranirea altor peste 1500.

M. P., luni 24 decembrie 2018 , 19:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Plânsetul copilului a fost auzit de politistii care cautau supravietuitori in urma dezastrului provocat de tsunami in acest weekend. Acestia s-au grăbit să-l scoată si s-au mirat ca l-au gasit teafar. Potrivit autorităţilor, tsunamiul ar fi fost declanşat de o maree înaltă din cauza fenomenului de Lună Nouă, asociata cu o alunecare de teren submarină provocată de erupţia vulcanului Krakatoa, situat pe o mică insulă, în Strâmtoarea Sunda. Potrivit specialistilor, riscul unui tsunami in aceasta zona rămâne ridicat atât timp cât vulcanul se va afla în faza actuală de activitate.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si