Mirel Drăgan, părere tranşantă vis-a-vis de Giani Kiriţă: ”Mai mult demoralizează nişte persoane”

Mirel Drăgan a vorbit despre modul în care antrenorul Giani Kiriţă încearcă să-i susţină pe Faimoşi.

vineri 07 decembrie 2018 , 08:30

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mirel Drăgan a vorbit în platoul FanArena despre comportamentul pe care l-a avut antrenorul Giani Kiriţă înainte de a pleca Silviu din competiţie, dar şi pe cel pe care l-a avut după ce Faimosul a părăsit competiţia. Luptătorul Mirel Drăgan susţine că Giani Kiriţă tinde să demoralizeze uneori echipa. 

”Am spus acelaşi lucru şi acum. El din dorinţa de a motiva pe toată lumea, lui de multe ori nu îi iese, pentru că mai mult demoralizează nişte persoane.

Din punctul meu de vedere, ca şi antrenor, aveam grijă de fiecare. Eu, dacă eram eu. Asta e părerea mea şi mi-o susţin. I-am zis lui Giani. Când am discutat cu el. După ce a plecat Silviu, Giani şi-a schimbat atitudinea. Au fost nişte discuţii mai aprinse între el şi Giani, eu o dată ne-am contrat un pic. Când am ajuns la ceremonie, eram o echipă, dar Giani nu a ştiut...”, a spus Mirel Drăgan despre Giani Kiriţă.

Autor: Andreea Voicu 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția... A izbucnit în lacrimi după ce a aflat votul publicului. Cine a părăsit competiția Survivor România 2021? Eliminare neașteptată!
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si