Mirel Drăgan e un luptător care dă totul pentru echipa lui, dar la Exatlon a intrat cu multe persoane în conflict. Prima ceartă a fost cu WhatsUp. Nu a durat mult şi atenţia lui s-a dus către Războinici, în special spre Iulian Pîtea. Apoi, cea de-a treia ceartă a fost cu Ciprian Silaşi, când s-au enervat în timpul jocului.

”Îmi pare rău de aceste reacţii, nu sunt mândru de ele, acum judecând la rece.

Şi după jocuri când mă calmam, mergeam şi dădeam mâna cu ei. După toată întâmplarea cu Iulian, am rămas foarte buni prieteni, îl aştept la aeroport cu tort. Chiar m-a invitat la Poiana Braşov că el e instructor de ski şi mi-a zis să vin şi cu Iza să învăţăm. Cu toţii din echipa Războinicilor şi echipa Faimoşilor am rămas...După fiecare ieşire, după 10 minute mergeam şi dădeam mâna cu ei. M-am certat cu Iulian, foarte puţin cu Alin. Cu WhatsUp, toată lumea s-a certat cu el. Ne-am înţepat puţin, dar am rămas prieteni. Au fost tensiuni la joc. Probabil să fi avut o strategie. Nu se luea doar de mine, se lua şi de fete. Am rămas în relaţii foarte bune. Mi-am dat seama de strategia lor şi am început să mă controlez. Dorul de casă, stresul, mă gândeam la copil, la familie, nu ştiam absolut nimic.
Când se certa cineva, mergeam  şi stăteam pe bancă. Eram într-o junglă, dar nu ne puteam comporta ca-n junglă.(...) Am făcut acolo exact ceea ce simţeam. Eram plin de furie. Acest concurs Exatlon e 70% psihic şi 30% fizic”, a spus Mirel Drăgan.

”Ştiind că a făcut lupte de contact, ziceam că dacă mă prind, mă bat, şi mai mult fugeam de frică. Au fost tensiuni, dar în orice joc vrei să câştigi”, a spus Ciprian Silaşi în platoul FanArena.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

”Am simţit şi noi strategiile lor şi reuşeau să ne scoată din ritm. (...) E bine când totul se termină cu bine. În afara concursului mi se păreau foarte pritenoşi”, a spus Cristina Nedelcu.

Autor: Andreea Voicu 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si