Totul a avut loc în comuna vasluiană Vutcani, acolo unde, la miezul nopții, un hoț a încercat să intre în casa unei bunicuțe în vârstă de 82 de ani, pentru a fura bunuri şi bani. Cu toate că bărbatul era foarte hotărât să-și ducă acțiunea până la final, treaba nu a mers chiar conform planului.

La doar câteva secunde după ce a intrat în casă, proprietara l-a auzit și a dat dovadă de un curaj maxim.

Citeste si: Un taximetrist s-a ales cu dosar penal după ce și-a amenințat clienții cu moartea. De ce a recurs bărbatul la acest gest

Femeia în vârstă de 82 de ani s-a dus spre el şi în timp ce-l mustra pentru fapta sa i-a şi aplicat câteva palme zdravene. Speriat și șocat de cele întâmplate, hoţul a dat bir cu fugiții şi nu a mai reuşit să fure nimic din casa bunicii, relatează jurnaliștii de la  vremeanoua.ro

În urma cercetărilor, hoțul a fost prins de polițiști

Imediat dup ce hoțul s-a făcut nevăzut, bătrâna a sunat la 112, iar cazul a fost preluat de ofițerii Secției 7 Poliție Rurală Banca, din cadrul Poliției Municipiului Bârlad.

În urma cercetărilor, oamenii legii au constatat că fapta a fost comisă de un bărbat, în vârstă de 42 de ani, care locuiește fără forme legale în comuna Vutcani, județul Vaslui.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Prețul unui litru de ulei de floarea soarelui. Se va scumpi atât de mult încât devine un lux

 „Bărbatul ar fi fost surprins de persoana vătămată, motiv pentru care și-ar fi asigurat scăparea, fără a sustrage bunuri sau valori.

Sesizarea a fost primită în data de 29 iulie prin 112, iar ca urmare a activităților specifice desfășurate, în aceeași zi, polițiștii au identificat și depistat persoana bănuită de comiterea infracțiunii.

Față de bărbatul de 42 de ani a fost luată măsura reținerii, pe o perioadă de 24 de ore.

Ulterior, acesta a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar, pe o perioadă de 60 de zile.

Cercetările sunt continuate de către polițiști, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea stabilirii și probării întregii activități infracționale a bărbatului", au transmis reprezentanții IPJ Vaslui.

Citeste si: Vești bune pentru cei ce beneficiază de cardurile cu vouchere sociale: acestea vor fi alimentate pe 8 septembrie cu o nouă tranșă de 250 de lei


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si