Monica Pop e îngrozită că Vlad Voiculescu ar putea câştiga alegerile de la Primăria Bucureşti: “Nu merităm să ne bată Dumnezeu aşa!”

Prietenii mediculului oftalmolog au aflat că Monica Pop e îngrozită că Vlad Voiculescu ar putea câştiga alegerile locale din Capitală, din 2020.

Matei Vaihan, joi 29 noiembrie 2018 , 08:00

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

E clar că Monica Pop e îngrozită că Vlad Voiculescu ar putea câştiga alegerile de la Primăria Bucureşti, care vor avea loc în 2020. Presa a relatat despre intenţia lui Voiculescu, fost ministru tehnocrat al Sănătăţii, de a candida pentru funcţia de primar al Capitalei.  “Nu! Vlad Voiculescu la primărie? Nu merităm să ne bată Dumnezeu aşa! A făcut atâta rău, a distrus, a returnat banii”, a postat Monica Pop.

Monica Pop e îngrozită că Vlad Voiculescu ar putea câştiga alegerile:  “Sper din tot sufletul să nu-l voteze nimeni!"

“Sper din tot sufletul să nu-l voteze nimeni! Nu numai că nu a ajutat, a distrus şi a încercat să distrugă! Medici celebri, lipsindu-i pe pacienţi, copii şi adulţi, de posibilitatea de a fi trataţi şi salvaţi de aceştia, transplantul pulmonar, pe care, în loc să-l sprijine şi să-l finanţeze, că avea din ce, l-a interzis cu desăvârşire... Au murit oameni...”, a mai scris Pop, care este manager al Spitalului de Oftalmologie.

Monica Pop e îngrozită că Vlad Voiculescu ar putea câştiga alegerile:" Cum a putut cineva să se gândească la aşa ceva?"

Nu mai e un secret că Monica Pop e îngrozită că Vlad Voiculescu ar putea câştiga alegerile. “A returnat multe miliarde Guvernului, ca să se pună bine, bani atât de necesari pentru Sănătate...

A minţit pe ecran... Lumea medicală il dezapreciază total! Ca să nu spun altfel! Pacienţii, atât de loviti, la fel. Cum a putut cineva să se gândească la aşa ceva? Sperăm că e doar un zvon!”, a încheiat Monica Pop.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Culiță Sterp a cedat nervos la Survivor România 2021! A fost căutat de poliție peste... Culiță Sterp a cedat nervos la Survivor România 2021! A fost căutat de poliție peste tot. Ce s-a întâmplat?
spotmedia.ro
Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază,... Parcul Izvor, de lângă Parlament, este plin de gunoaie. După ce că e lipsit de pază, nimeni n-a venit să-l curețe (Galerie Foto)
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
b1.ro
Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion! Doliu în fotbalul românesc: a murit un fost campion!
infoactual.ro
Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a... Tabloul în care Regina Elisabeta a II-a va rămâne scris în istorie. Fotografia a impresionat o lume întreagă
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si