Monica Pop propune o lege care să-i oblige pe politicieni să adopte copii: „Oare câţi ar mai dori să candideze dacă ar exista o asemenea obligaţie?”

Prietenii celebrulului medic oftalmolog au aflat că Monica Pop propune o lege care îi vizează pe politicieni.

Matei Vaihan, vineri 04 ianuarie 2019 , 20:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

E clar că Monica Pop propune o lege mai mult decât controversată. “Propunere politică: Toţi politicienii cu funcţii retribuite (parlamentari şi nu numai) să adopte un copil sau măcar să-l întreţină pe perioada studiilor! Acest lucru să intre în obligaţiile lor! Literă de lege!”, a postat managerul Spitalului de Oftalmologie din Bucureşti.

Monica Pop propune o lege: "Ar fi o oportunitate pentru mulţi copii săraci"

“Sunt mulţi copii şi tineri care ar vrea să înveţe dar nu au posibilităţi! Ar fi o oportunitate pentru mulţi copii săraci, care altfel se pot "pierde"! Oare câţi ar mai dori să candideze dacă ar exista o asemenea obligatie? Un om care creşte copilul altuia e de 2 ori părinte! Toată gratitudinea pentru asemenea OAMENI! Vrem politicieni cu suflet”, a continuat Monica Pop.

Monica Pop propune o lege: "Ne trebuie alţi politicieni"

Amicii au aflat că Monica Pop propune o lege. “Cine să-i adopte/ajute? Deputatul-mitralieră, penalul Vâlcov, analfabeta Dăncila? Pentru ca o astfel de idee minunată să poată deveni realitate, ne trebuie alţi politicieni…E o propunere sfântă, dar cum majoritatea celor din fruntea ţării nu au nimic de-a face cu DUMNEZEU, mira-m-aş să ia în calcul asemenea idee.”, au reacţionat prietenii Monicăi Pop.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si