Monica Pop spune că închiderea restaurantelor și a sălilor de spectacol în timpul pandemiei a fost o greșeală: „Chiar nu trebuie să avem egal pe această planetă?! De ce să fim jos?”

Monica Pop, celebrul medic oftalmolog, a criticat măsurile autorităților, luate în timpul pandemiei de coronavirus.

Author: Matei Vaihan joi 10 septembrie 2020 , 12:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Monica Pop a postat un mesaj în care s-a referit la mai multe aspecte legate de cum este manageriată pandemia de coronavirus în România. “Din nou Covidiada! Se vorbeste zilnic de numarul de infectati din Bucuresti si din diferite judete.

Dar nu se spune corect si că in Bucuresti sînt 4.000.000.( PATRU MILIOANE) de oameni iar în judetele de care se vorbeste, 400.000 sau nici atit.De obicei, cam la acelasi număr de infectati! Astazi, mai multi! Vin din concediu si unii, destui, se opresc prin Bucuresti. De ce nu se comunică procentul din fiecare județ mai afectat si cel din capitală și nu cifre?”, a scris Monica Pop.

Sala spectacol
Sălile de spectacol au fost închise în timpul pandemiei

„Așa nu e corect! Astfel nu se induce panică? Nu, spun autoritătile!  Iar de cind s-au redeschis restaurantele si salile de teatru si film( partial, oricum), n-avea nimeni timp sa se infecteze, ca să se poată da vina pe asta. Oricum trebuiau redeschise de citeva luni.

In realitate, nici NU TREBUIAU INCHISE! S-a rezolvat ceva prin închiderea lor?! Noi, în rău, chiar nu trebuie să avem egal pe această planetă?! De ce să fim jos??!! Că NU E DELOC ASA!!!”, a continuat medicul oftalmolog.

Citeste si: Sora lui Florin Salam e dărâmată după ce fratele ei e internat de mai bine de o lună la terapie intensivă, infectat cu coronavirus: “Sfânta Fecioară Maria este singura noastră speranță. Adu-l viu acasă lângă noi”

Citeste si: Preotul infectat cu coronavirus a fost acuzat de pedofilie și homosexualitate! Calistrat Chifan a fost judecat de superiorii din Biserică, iar 6 ani i s-a interzis să oficieze slujbe religioase!

Citeste si: Raed Arafat reacționează în urma criticilor aduse. Este implicat sau nu în fapte de corupție

Monica Pop crede că se spun multe neadevăruri

„Sper ca ideea ,total neinspirată, de a expune public doar lucruri de un pesimism MORBID despre ce se intimplă, scenarii despre un presupus viitor negru, urît, manipulat, al tinerilor si al copiilor care vor creste in teamă, stres, depresie, devenind slabi psihic si dependenti total de cei care asta si urmaresc, idei total descurajante intr-un moment in care românii, atit de oprimati acum din multe unghiuri, ar avea nevoie de speranta, de incurajare, sa aibă macar atita rasunet incit sa mai trezească din constiinte! Macar de-ar fi așa! Altfel e inadmisibil si impardonabil! Descarcare publică de nedorit!”, a mai postat Monica Pop.

Monica Pop
Monica Pop, fotografiată în cabinetul ei de oftalmologie

„Sînt perfect de acord cu faptul că se greseste mult, că se gestioneaza prost pandemia asta la noi, că se spun multe neadevaruri, pe care multi, din pacate, le cred, că se incalcă f clar drepturile cetătenilor si că lucrurile numai bine nu merg! Oamenii, ca si cei in cauză, se vede, sint ,clar, prabușiti psihic! Pe bună dreptate, unii! Tocmai din aceste multe motive, e de necrezut că cineva poate adăuga atita pesimism sufletului romănilor, năpăstuiti si asa si care numai de asa ceva nu au nevoie! DIMPOTRIVA, le face mult rău, le adinceste starea negativă văzînd că si unele persoane cunoscute arată public că trec prin asa ceva, fară speranțe!  De sustinere, de incurajare, de speranță, de asta e nevoie acum si mereu! A se renunta definitiv la expunerea publică a scenariilor minților negative!! Vedetism? Sau ce?!Oricum, NU E BINE!!”, a încheiat Monica Pop.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si