Moțiunea simplă împotriva lui Florin Cîțu a fost adoptată de Parlament

Moțiunea simplă împotriva ministrului de Finanțe, Florin Cîțu, a trecut, miecuri, în Parlament.

Author: I.C. miercuri 13 mai 2020 , 14:32

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Moțiunea simplă depusă de PSD și intitulată „Virusul Cîțu a infectat economia națională” a fost adoptată de deputaţi cu 166 de voturi ”pentru”, 94 ”împotrivă” şi 28 de abţineri.

Camera Deputaţilor a dezbătut, luni, moţiunea simplă depusă de PSD împotriva ministrului Finanţelor Publice, Florin Cîţu, pe care-l acuză că este ”mai nociv decât efectele pandemiei”.

În moţiunea intitulată ”Virusul Cîţu a infectat economia naţională”, PSD afirmă că Florin Cîţu s-a dovedit incapabil să vină cu măsuri de sprijin eficiente pentru economie.

Citeste si: Un oraș din China a fost închis, de teama valului doi de coronavirus. „Situația este destul de gravă și de complicată”

Citeste si: Trei cutremure în România, duminică! Unde s-au produs și ce magnitudine au avut- kanald.ro

Citeste si: Ce se întâmplă cu Theo Rose în ultimul trimestru?! Artista, în lacrimi: „Copilul meu nu știu ce are”- wowbiz.ro

„Mai nociv decât efectele pandemiei, mai contagios decât coronavirusul şi mai letal decât maladia COVID-19, «Virusul Cîţu» a distrus aproape complet economia naţională! După aproape două luni de stare de urgenţă, după nenumărate bâlbe, amânări şi rectificări de acte normative, ministrul Finanţelor, Florin

Vasile Cîţu, s-a dovedit incapabil să vină cu măsuri de sprijin eficiente pentru economie”, se arată în textul moţiunii depuse de PSD.

Citeste si: PSD, atac împotriva lui Klaus Iohannis: „Trebuie să recunoască eșecul”

Ministrul Finanţelor Florin Cîţu a declarat la dezbaterea moţiunii împotriva sa, că PSD trebuia să updateze moţiunea, că IMM Invest funcţionează deja şi i-a calificat pe semnatarii moţiunii drept criminali pentru că au şantajat Guvernul cu votarea stării de urgenţă, au jucat poker cu sănătatea românilor.

Citeste si: Vom putea merge la mare după 15 mai? Ce se va scrie în declarație

”Cât de ticăloşi să fiţi să vă folosiţi de virus ca să atacaţi Guvernul? Ar trebui să vă cereţi public scuze familiilor îndoliate că v-aţi folosit de virus. Este timpul să vă daţi seama că trăiţi în altă Românie, nu mai este România voastră. România de 6 luni arată mult mai bine. Românii v-au trimis acasă pentru populismul vostru ieftin. Azi guvernează PNL, ştim ce să facem şi cum să facem. Măsurile luate pentru a combate criza sunt apreciate de români, chiar din diaspora şi de toată lumea. Acest Guvern a gestionat bine cele două crize suprapuse, când aţi lăsat visteria goală, statul român nepregătit”, a declarat ministrul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si