Noi detalii în cazul măicuţei care a vrut să se arunce de la etaj. Mama sa s-a sinucis în acelaşi loc, după acelaşi plan

Irina este o fostă măicuţă, în vârstă de 35 de ani, care a vrut să se sinucidă aruncându-se de la etajul 4 al unui loc.

Author: M. P. joi 15 noiembrie 2018 , 11:55

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Detalii înfiorătoare ies la iveală despre viaţa măicuţei. Fix din acelaşi loc s-a aruncat în gol şi mama ei.

Irina a fost măicuţă la o mânăstire din Neamţ şi a ajuns să sufere de depresie din cauza a tot ce se petrece în

viaţa ei. Ea s-a îndrăgostit de un arab( rămâne un mister cum a ajuns arabul la mânăstire), cu care a făcut un copil. Din acest motiv, ea a fost alungată de la mânăstire, iar arabul a părăsit-o şi pe ea şi pe copil. La începutul acestui an, ea a mai născut un copil, care a fost dat în plasament încă din maternitate.

Pentru că nu are niciun venit, nu are loc de muncă şi abia trăieşte de la o zi la alta, femeia a clacat şi a vrut s-şi ia viaţa.

„Tocmai din această cauză, ea a ajuns să-şi piardă minţile, dar nu e om rău, e o biată femeie trădată, părăsită, rămasă singură fără posibilităţi. Aş vrea să iau eu băiatul până când se va face ea bine, poate se va trata, cãăare mare nevoie de tratament”, a spus o  prietenă.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui a intervenit şi a securizat copilul într-un centru de specialitate.

„Instituţia noastră a fost sesizată, iar apoi s-a procedat la evaluarea de urgenţă a situaţiei ce a confirmat existenţa unor elemente de risc pentru copilul cu vârstă de 4 ani care, la momentul intervenţiei, a fost identificat la grădiniţă.

Având în vedere aceste aspecte, minorul a fost securizat într-un centru de specialitate, loc unde va rãmâne pânã la clarificarea situatiei sale psiho-sociale.

Menţionăm faptul că situaţia acestei familii nu a mai făcut obiectul activităţii instituţiei noastre, sens în care, la acest moment, nu deţinem informaţii suplimentare”, a precizat Irina Cîmpeanu, purtător de cuvânt al Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Vaslui.


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Anamaria Prodan, schimbare radicală de look după despărțirea de Laurențiu Reghecampf:... Anamaria Prodan, schimbare radicală de look după despărțirea de Laurențiu Reghecampf: „Frumos, nu?”
spotmedia.ro
Cum s-a format Omicron și de ce s-ar putea ca vaccinurile să nu ne protejeze de noua... Cum s-a format Omicron și de ce s-ar putea ca vaccinurile să nu ne protejeze de noua tulpină
spotmedia.ro
Urmează un weekend cu furtuni electromagnetice. Ce trebuie să știm și ne-ar putea afecta Urmează un weekend cu furtuni electromagnetice. Ce trebuie să știm și ne-ar putea afecta
b1.ro
Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie. În această perioadă,... Horoscop Alina Bădic pentru săptămâna 28 noiembrie – 4 decembrie. În această perioadă, puterea e a celor echilibrați și cu forță sufletească (VIDEO)
infoactual.ro
Premoniția înspăimântătoare a Babei Vanga pentru 2022. Oamenii ar putea să se piardă... Premoniția înspăimântătoare a Babei Vanga pentru 2022. Oamenii ar putea să se piardă complet
infoactual.ro
Baba Vanga: Oamenii vor ajunge in cele din urma sa isi cunoasca fratii lor spirituali... Baba Vanga: Oamenii vor ajunge in cele din urma sa isi cunoasca fratii lor spirituali din alte lumi
evz.ro
Premierul anunță măsuri draconice. Toți trebuie să se auto-izoleze și să își facă un... Premierul anunță măsuri draconice. Toți trebuie să se auto-izoleze și să își facă un test PCR. Nimeni nu mai scapă
doctorulzilei.ro
Uniunea Europeană propune un termen de expirare pentru pașapoartele covid. Despre ce... Uniunea Europeană propune un termen de expirare pentru pașapoartele covid. Despre ce termen e vorba și cum îl putem prelungi?
romaniatv.net
Motivul pentru care Neti Sandu se trezește în fiecare zi la 2:30. "Nu am... Motivul pentru care Neti Sandu se trezește în fiecare zi la 2:30. "Nu am reușit în 27 de ani să îi conving că e părul meu!"
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si