Alexandru Arşinel are doi băieţi, pe Bogdan şi Cristian, primul dintre ei fiind însurat cu Alice, care lucrează de ani de zile, ca director, în cadrul Ministerului Afacerilor Externe. Din ultima declaraţie de avere, depusă de Alice în iunie 2020, reiese că ea şi soţul său dețin un portofoliu imobiliar consistent.

Alexandru Arșinel familie
Alexandru Arșinel, alături de cei doi fii ai săi, Bogdan și Cristian

Bogdan și Alice Arșinel au două terenuri intravilane în județul Ilfov, dar și un teren agricol, pe care se află un adăpost de animale, în județul Botoșani.

Cei doi mai dețin un apartament și o casă de locuit, iar în conturi au aproximativ 150.000 de lei și 7.000 de euro. Alice Arșinel a împrumutat o societate comercială cu 132.454 de lei.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Citeste si: Alexandru Arșinel este în doliu! O persoană dragă din familie ucisă de coronavirus

Citeste si: Fiul lui Alexandru Arşinel a fost consilier la Curtea de Conturi doar 6 luni! Vezi ce salariu uriaş a încasat Cristian Arşinel!

Citeste si: Casa de la mare a Stelei Popescu, părăsită? În balconul vilei a rămas doar fotoliul preferat al artistei VIDEO EXCLUSIV

Alice Arșinel
Alice Arșinel lucrează de ani mulți în Ministerul de Externe

Alice Arșinel are datorii mari la cei din familie

La rubrica datoriilor, nora lui Arșinel a completat cu credit de 130.000 de euro la o bancă, scadent în 2028, însă cele mai mari restanțe sunt la cei din familie. Astfel, ea are de returnat 235.000 de euro socrului ei, dar și 100.000 de euro cumnatului Cristian. Acesta din urmă a fost, timp de aproape o jumătate de an, consilier la Curtea de Conturi.

La rubrica veniturilor anuale încasate în 2019, Alice Arșinel a notat că a câștigat 118.565 lei ca director la Ministerul de Externe, ceea ce înseamnă un salariu lunar de 9.880 de lei. În dreptul veniturilor încasate de soț, Alice nu a trecut vreo sumă. În declarația de avere din 2019, Alice a completat că Bogdan a încasat 3093,75 lei dintr-un contract de arendă pentru terenul agricol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si