„Nu știu să vă dau o explicație concretă, ideea e că nu știu cum să procedez mai departe. Îmi pare rău și pentru ce am făcut până acum, poate n-am avut curajul necesar să-i spun toate lucrurile la date (n.r.: întâlnire), poate că ar fi fost mai ok.

Citește și: Robert și-a dat cu părerea despre cuplul Biancăi: „Vreau un cuplu adevărat, nu fake ca și al tău”

N-am mai întâlnit asta, m-am gândit că e primul date, n-am vrut s-o fac să se simtă în vreun fel anume, să n-o fac să se simtă cumva lângă mine.(...) Am încercat cu niște chestii cu subînțeles să-i dau de înțeles anumite lucruri fără să se simtă prost. Am dezbătut niște subiecte deschise de mine legate de această temă, cumva s-o facă pe ea să înțeleagă anumite aspecte”, a explicat Radu, atunci când a fost întrebat de Andreea Mantea de ce este neliniștit.

Lucrurile se complică între Radu și Cristina, iar acesta recunoaște că s-a simțit deranjat de anumite aspecte cu privire la ea.

„Lasă, fată, dacă o să treceți peste asta n-o să vă despartă nimic. Acum, dacă vă împăcați, voi o să fiți de nedespărțit”, i-a spus Bianca Cristinei.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citește și: Cristina dă cărțile pe față în privința lui Radu: „Eu nu am simțit nimic! Nici nu mă așteptăm să aud asta din partea lui!”

„Mi-a fost rușine să-i spun, tot veneau acuzații, tot veneau întrebări, nu mai puteam și nu mai știam ce să spun în condițiile în care simțeam că se întuneca totul și nu mai puteam să găsesc o soluție și la sentimentele pe care le emanam față de ea, și la chestia că mă răcesc, poate s-au schimbat lucrurile între noi de atunci, legat de chestia asta”, a declarat Radu.

Bianca încearcă să o încurajeze pe Cristina, iar pe de altă parte, Bianca încearcă să o încurajeze pe Cristina în situația dată.

Robert și-a dat cu părerea despre cuplul Biancăi: „Vreau un cuplu adevărat, nu fake ca și al tău”

Bianca și Robert au avut o serie de conflicte în ultimele zile, iar acest lucru a scos-o din sărite pe Mihaela care își dorește un date cu Robert.

Tensiunile din ”  Casa Iubirii  ” au continuat și-n ediția de ieri, iar Bianca cu Robert și-au aruncat replici acide.

Robert  a fost acuzat de faptul că nu se afla în emisiune pentru un cuplu și nu dorește să se apropie de vreo fată, iar acesta i-a dat replica.

Citeste si: Patrick crede că Roberta nu îl place pe Sebastian! Ce spune concurenta despre această situație: „Eu nu stau cu nimeni niciodată doar de dragul de a sta într-o relație.”- kfetele.ro

Citeste si: "Ținutele pe care le-am creat la concertele mele sunt unicate". Loredana Groza, despre cele mai iconice ținute ale sale. Ce face cu hainele pe care nu le mai poartă- radioimpuls.ro

Citește și:  Kanal D, lider de piață pe Comercial si Național, cu reality-ul “Casa iubirii”

„Îmi doresc cuplu din tot sufletul dar vreau un cuplu adevărat, nu fake (n.r.: fals) ca și al tău, doar de dragul emisiunii. Vreau să fac eu, să simt cu sufletul meu, nu să fac bine să dau la public”,  a spus Robert, către Bianca, potrivit  Kanald.ro.  

Citește și:  Cristina și Radu au dat cărțile pe față! De ce s-au distanțat cei doi după date-ul petrecut împreună? „Sunt supărat! Suntem îngrijorați”  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si