Furnizorul de telefonie mobilă a trimis un mesaj clienților săi prin care îi informează cu privire la un nou malware care circulă printr-un sms cu un link. Odată accesat, acesta preia ontrolul mesageriei.

Citeste si: Atacuri cibernetice repetate asupra website-urilor CN Aeroporturi Bucureşti. Nu s-au înregistrat pierderi de informaţii

”Un nou malware afecteaza in prezent telefoanele mobile si circula p

rintr-un SMS continand un link la accesarea caruia este preluat controlul aplicatiei de mesagerie a telefonului, ceea ce iti poate genera costuri suplimentare semnificative.”, este mesajul trimis de companie utilizatorilor din rețea.

Compania mai recomandă clienților să nu acceseze link-uri din surse externe.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Unchiul copilei este principalul suspect al crimei! Ce i-ar fi făcut înainte să o omoare?!- wowbiz.ro

Citeste si: Hackerii Anonymus, război cibernetic împotriva Rusiei: ”Eroare: nu pot găsi..."

Tot mai multe atacuri asupra instituților din România

Grupul de hackeri Anonymous anunţă că atacurile asupra Guvernului rus vor continua ”până când acesta va respecta drepturile fundamentale ale omului”. Hackerii avertizează că cele ”câteva site-uri doborâte” de până acum sunt doar începutul, chiar dacă atacurile au vizat inclusiv pagina Ministerului Apărării.

Citeste si: Atac cibernetic asupra site-ului PSD. A fost indisponibil timp de 15 minute

„Facem doar ceea ce credem că este corect pentru că dacă nimeni nu se ridică împotriva opresiunii, cine o va face? Toată lumea ar trebui să stea în picioare în acest moment. Suntem în 2022, nu în 1922.”, au declarat membrii Anonymus, în cursul zilei de ieri.

Citeste si:  LIVE. Kievul rezistă încă o noapte în fața atacului Rusiei. Explozii puternice în afara orașului. Zelenski cheamă "legionari" străini în ajutor

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si