O cutie suspectă a fost descoperită marți în spatele unui bloc din Sibiu. O persoană a sunat la 112. Mai multe echipaje de poliție au ajuns la fața locului, au izolat zona și au început o anchetă.
Totodată, la fața locului a fost solicitată prezența specialiștilor SRI pentru efectuarea controlului pirotehnic.

Citește și: Peste 20 de percheziții au loc în această dimineață în Teleorman. Au fost puse în aplicare mai multe mandate de aducere

Peste 20 de percheziții au loc în această dimineață în Teleorman. Au fost puse în aplicare mai multe mandate de aducere

Potrivit celor de la IPJ Teleorman, în această dimineață au loc 23 de percheziții domiciliare într-un dosar ce vizează infracțiuni economice.

"Poliţişti din cadrul structurilor de investigare a criminalităţii economice, investigaţii criminale, criminalistică, arme, explozivi şi substanţe periculoase, acţiuni speciale şi ordine publică din Teleorman efectuează 23 de percheziţii domiciliare, într-un dosar pe linie economico-financiară",  precizează IPJ Teleorman.

Au fost puse în aplicare mai multe mandate de aducere cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română.  

13 percheziții domiciliare în Vrancea și Buzău

Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, alături de procurorii DIICOT, au efectuat ieri, 16 martie, 13 percheziții domiciliare în Vrancea și Buzău pentru trafic de droguri de risc și de mare risc.

Citește și:  Un bărbat a fost reținut, după ce a abuzat o femeie și a obligat-o să aibă o relație cu el două luni de zile

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

În urma celor 13 percheziții efectuate de polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Vrancea, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Vrancea, șase persoane au fost reținute.

Acțiunea polițiștilor a fost făcută în scopul destructurării unei grupări infracționale organizate, care își derula activitatea pe raza județelor Vrancea și Buzău, fiind puse în executare cu această ocazie 24 de mandate de aducere.

Reținuți pentru trafic de droguri de risc și de mare risc

În urma perchezițiilor domiciliare, polițiștii au identificat aproximativ 100 g cannabis, 10 doze amfetamine/ cristal, 3 țigarete artizanale cu cannabis, 3 grindere, 1 cântar electronic, 7 bancnote rulate pentru prizat droguri, 1 armă neletală calibrul 9 mm, cu 4 cartușe și 14 telefoane mobile.

 

 

 

 

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si