O fostă concurentă de la Exatlon a îmbrăcat rochia de mireasă și radiază de bucurie

Una dintre cele mai îndrăgite concurente de la Exatlon România a îmbrăcat rochia de mireasă.

Author: E. V. sâmbătă 23 februarie 2019 , 15:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cristina Nedelcu, căci despre ea este vorba, a fost de curând protagonista unui eveniment în cadrul căruia a îmbrăcat rochia de mireasă.

Vizibil emoționată, mai ceva ca la o nuntă adevărată, Cristina Nedelcu le-a împărtășit prietenilor virtuali câteva poze cu rochia.

Cristina a îmbrăcat o rochie lungă, cu tren, în formă de A și cu spatele gol, care i-a pus în evidență atuurile fizice. 

Cine este Faimoasa Cristina Nedelcu

Cristina Nedelscu are o carieră, ca gimnastă, care ar putea umple o carte. În 2008, la Campionatele Mondiale desfăşurate la Ulm (Germania), câştigă medalia de aur, cu echipa, şi argint la proba individuală de gimnastică aerobica. În 2009, la campionatele Europene desfăşurate la Liberec, în Cehia, câştigă aurul la proba de cuplu.

Tot aur aducea României şi în 2010, cu echipa, la Campionatele Mondiale desfăşurate în Franţa (Clermont-Ferrand). Are la activ şase titluri de campioană naţională la gimnastică aerobică. Sunt doar câteva exemple dintr-o istorie plină de reuşite, muncă asiduă, determinare.

De altfel, Cristina Nedelcu este cunoscută pentru show-ul pe care îl oferea la fiecare demonstraţie de gimnastică aerobica, programele ei fiind, de cele mai multe ori, de natură să îi lase pe spectatori cu gură căscată. Mai mult decât atât, în imaginile cu ea se poate observă că frumoasă Faimoasă Cristina Nedelcu făcea o risipă uriaşă de energie când se află pe planşă şi că mobilitatea ei este fantastică.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si