Poliţia a fost sesizată în cursul zilei de 12 martie a.c., despre plecarea voluntară de la domiciliu, la aceeaşi dată, în jurul orei 11.30, a unei femei de 36 de ani, din municipiul Ploieşti. În baza sesizării au fost demarate activităţi de căutare specifice, de către poliţiştii municipiului Ploieşti, dar şi de unităţile abilitate în acest sens ”, a anunţat duminică seară Biroul de Presă al Poliţiei Prahova.

Citeste si: Alimentele care ajută în lupta cu astenia de primăvară

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

La două zile de la dispariţie, poliţiştii au fost anunţaţi că într-o clădire dezafectată din cartierul Vest din Ploieşti, unde în trecut a funcţionat Secţia nr.5 de Poliţie, a fost găsit cadavrul unei femei. În urma verificărilor, s-a stabilit că este vorba despre Mădălina Vintilă, femeia căutată de familie.

Femeia ar fi înghițit o substanță chimică

Potrivit unor surse judiciare, în cauză nu sunt suspiciuni de omor, pe corpul tinerei nefiind găsite urme vizibile de violenţă.

În plus, susţin sursele citate, lângă cadavru a fost găsit un recipient gol în care se aflau urme de substanţă chimică. Starea în care a fost găsit cadavrul i-a determinat pe legişti să suspecteze că Mădălina Vintilă ar fi înghiţit lichidul respectiv. Aceste aspecte, dar şi cauza exactă a decesului urmează să fie stabilite în urma necropsiei.

Citeste si: Un bărbat s-a legat de ușa unui McDonald's, după ce restaurantul a fost închis din cauza războiului, în Rusia: „Ne-au hrănit timp de 30 de ani”

Descoperirea macabră a fost făcută de către o altă femeie care intrase în clădirea respectivă pentru a-şi face nevoile. Aceasta a fost cea care a alertat poliţia. Mădălina Vintilă era mama a doi copii, unul de un an şi nouă luni, iar cel mic era recent născut. În acest caz se bănuiește că tânăra se afla într-o stare de depresie postnatală.

Potrivit rudelor femeii, Mădălina nu avea probleme financiare sau de altă natură.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si