Un șofer din Rusia aproape că și-a dat foc cu țigara în timp ce alimenta la benzinărie. Mașina a fost cuprinsă imediat de flăcări, iar imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere. Bărbatul a reușit să iasă din flăcări și s-a urcat la volan pentru a muta mașina din foc, deși aceasta deja ardea ca o torță. Ulterior, acesta a luat un extinctor cu care a stins flacăra.

Citeste si: Incendiu de proporții la un depozit de autoturisme din Drobeta Turnu Severin. Autoritățile sunt în alertă

Incendiu la un depozit de autoturisme din Drobeta Turnu Severin

Autoritățile din Drobeta Turnu Severin sunt în stare de alertă! Un incendiu puternic a izbucnit într-un depozit de mașini. Flăcările s-au extins la peste 200 de hectare de vegetație.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Flăcările care au cuprins depozitul auto din Drobeta Turnu Severin s-au extins, în mod alert, la vegetația uscată din zona Dealul Viilor și a centurii orașului.

Citeste si:  Întâmplare comică în satul Drogu! Un tânăr a vrut să se facă traficant de droguri, dar a fost prins de la prima tranzacţie

Incendiul s-a extins pe o suprafață mare

În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, incendiul se manifesta pe suprafețe extinse și la acoperișul unei clădiri dezafectate, care este o fostă cramă, după care s-a extins și la acoperișul unei anexe ale acesteia.

Citeste si:  VIDEO| Momentul în care o grupare de hoți încearcă să fure încasările unui taximetrist din Cluj-Napoca: „Atenție, colegi, unde vă țineți încasările.”

În interiorul fostei crame, a fost descoperită o victimă de sex masculin, care era conștientă, care nu prezenta arsuri. Bărbatul a fost evaluat de către paramedicii echipajului SMURD.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si