Un incident șocant a avut loc pe autostrada Bucureși-Pitești. O pensionară în vârstă de 80 de ani ar fi încurcat intrarea pe autostradă.

În urma erorii, femeia ar fi mers zeci de kilometri pe contrasens, cu mare viteză, punând în pericol viața tuturor participanților, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.

pe contarsens

O pensionară de 80 de ani a gonit pe autostradă, punând viața tuturor în pericol

[Sursa foto: Antena3]

După cele întâmplate, pensionara de 80 de ani se pare că a rămas fără permisul de conducere pentru o perioadă de 180 de zile.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

Citește și: Prințul Paul al României a fost arestat în Malta! Ce urmează acum să i se întâmple? Alina Gorghiu, Ministrul Justiției, a clarificat situația

pe contrasens

Femeia a încurcat intrarea pe autostradă și a mers pe contrasens zeci de kilometri

[Sursa foto: Antena3]

A mers pe contrasens cu camionete de lemne

Un incident asemănător a avut loc în urmă cu o lună. Un șofer aflat la volanul unei camionete pline cu lemne a circulat pe contrasens, pe șoseaua de centură a Bacăului, potrivit informațiilor transmise de antena3.ro.  

Citește și: "Nu mai plânge!". Roberta s-a aruncat în brațele lui Sebastian, după ce a ajuns la capătul puterilor. Cine ar fi de vină pentru starea blondinei? Noul concurent simte că îi va călca curând pe urme: ”Mă provoacă"

camion pe contrasens

Cu camionul pe contrasens

[Sursa foto: Stirile KANAL D]

Bărbatul s-ar fi deplasat mai mulți kilometri pe contrasens. Deși multe lucruri i-ar fi indicat eroarea, bărbatul și-a continuat drumul în ochii martorilor. Eroarea șoferului a fost surprinsă de participanții la trafic, care au urcat mai multe poze pe rețelele sociale.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si