Iubita românului, o femeie de aceeași naționalitate, a fost salvată de medicii care au operat-o în regim de urgență în luna septembrie a anului trecut. Conform acuzatului, acesta are o relație cu victima încă din anul 2016. De altfel, femeia a venit în Stiria de Est, unde se afla deja bărbatul, pentru a lucra la recoltare.  

A treia zi după ce a ajuns în Austria, bărbatul a văzut în telefonul mobil al iubitei sale că aceadta mai vorbea și cu alți bărbați.

„A fost copleșit de gelozie și a înjunghiat-o în spate sub omoplatul stâng”, a declarat procurorul, subliniind: „Abia a supraviețuit”.

O româncă a fost înjunghiată în Austria chiar de iubitul ei. Bărbatul se scuză: „A fost un accident, am vrut să tai mămăliga”

Citeste si: Un poliţist din Constanța a fost trimis în judecată de DNA. Bărbatul a înlocuit aproape 15 kilograme de bijuterii ridicate în urma unei percheziţii

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

Românul acuzat și-a prezentat și varianta sa: „Nu sunt un criminal, a fost un accident. Stăteam lângă ea la o masă. Am vrut să tai mămăliga, când ea s-a întors brusc și.... s-a întâmplat”.  „Ce s-a întâmplat?” a întrebat judecătorul. „S-a înjunghiat singură”, a fost răspunsul românului.

O reconstituire elaborată a situației a început în sala de judecată. Un judecător asociat a trebuit să imite victima și, în loc de arma crimei, acuzaților li s-a dat un stilou pentru a demonstra cum s-au întâmplat lucrurile.

Bărbatul a încercat să arate cum femeia a intrat accidental în cuțit printr-o mișcare nefericită, relatează   steiermark.orf.at

Românca a vrut să își retragă declarația

„Chiar dacă s-a întors, cuțitul nu putea intra sub omoplat”, a intervenit medicul legist Alexandra Meierhofer. „Cum s-a întâmplat atunci înjunghierea?” a repetat judecătorul întrebarea. „Nici eu nu înțeleg”, a venit replica acuzatului.

Românul a recunoscut că era gelos și că i-a verificat telefonul mobil al iubitei sale. Judecătorul l-a confruntat apoi în legătură cu unele dintre mesajele pe care românul le-a transmis femeii: „Unde ești, cățea? Nu ți-e teamă că o să-ți scot dinții din gură?”, „Te omor când ajung acolo”.

Citeste si: Un grup de români din Italia a făcut o escrocherie cu venitul de cetățenie. Prejudiciu este de peste 21,5 milioane de euro: „Pericol social extrem”

Atacatorul a susținut că nu a scris niciodată aceste mesaje. „Dar este telefonul tău mobil și numărul tău”, i-a reproșat președintele. „Nu exista niciun motiv să scriu așa ceva”, a răspuns inculpatul. „Este vorba că îi spui cuvinte urate”, i-a reproșat judecătorul. „Nu știu nimic despre asta”, a precizat românul.

Citeste si: La ce vârstă a avut Adrian Minune primul tort de ziua sa? „Bunicul meu lucra la un mare hotel, unde era o mare cofetărie și ne aducea prăjituri acasă și tort.”- kfetele.ro

Citeste si: Prima reacție a lui Selly după incidentul cu apa de la Beach, Please! 2024: "O să vă răcorească cu furtunul toți agenții de pază". Ce spune despre cei care vin deshidratați la festival- radioimpuls.ro

Între timp, românca a vrut să-și retragă declarația. „Vrea să fie eliberat”, a declarat avocatul apărării.  

Citeste si: Descoperire uluitoare într-o gospodărie din Drobeta Turnu Severin. Un șarpe de aproape 2 metri a fost găsit pe gardul locuinței


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si